Ще има ли успех ???

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: Ще има ли успех ???

Мнение от Николай Неделков »

Значи първо искам да кажа , че не ми се търсят миди. Второ риболова ще е за 1-2 часа на ден , докато всички събират сили за вечерта и спят и трето къде е това пристанище на Слънчев бряг :?
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Smokey
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Smokey »

Пиши ми на ЛС като идваш да ходиме заедно.
Аз работя в Слънчев бряг в Royal Beach MALL на Barcelo хотела, очакваме абитюрентките тая вечер, утре и цялата седмица :P
Абе е..м му еб..ането пред пиене, a и абитюрентките трябва да хванат някоя риба :lol:
но все пак Риболова е с приоритет!
Изображение
За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Драги ми @ NIKEJO . Zlato moe . Ебемти риболва при наличието на таква рба под ръка. Хвърляй на 20 см щека с 2 протенови топчета най от доло . Само гледай да не захранваш много мястото че след 9 месеца да не се съберат малките рибета.
Инъче прдложенито ми е замяме се ,ти оставаш тука в Пловдив на ол-исклузив,в 4 звезден хотел ,всеки ден обикялне на всички гьолове с горси до тебе да те пази и да ти показва местата. Оборудване за всякакъв вид рибилов . И това всичко само срещу твойто место межди те Аборигенки.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

fizika01 написа:Драги ми @ NIKEJO . Zlato moe . Ебемти риболва при наличието на таква рба под ръка. Хвърляй на 20 см щека с 2 протенови топчета най от доло . Само гледай да не захранваш много мястото че след 9 месеца да не се съберат малките рибета.
Инъче прдложенито ми е замяме се ,ти оставаш тука в Пловдив на ол-исклузив,в 4 звезден хотел ,всеки ден обикялне на всички гьолове с горси до тебе да те пази и да ти показва местата. Оборудване за всякакъв вид рибилов . И това всичко само срещу твойто место межди те Аборигенки.

Колега Физик,преди да изтрия горния пост ще те попитам все пак какво искаше да кажеш с него и дали тук беше мястото за това?Нищо лично,просто долавям нещо нередно. :roll:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси свързани с морския риболов.”