Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Отидох, Видях....Улових
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Re: Отидох, Видях....Улових
Или ДУНАРИТСКА СТРЪВZen написа:Аааа, не чакай догодина...даже може да не чакаш и Никулден. Направо на следващата среща всички ще пием да ти скършим еднорибния каръкPedro написа:...орисан съм да ловя само по едно,догодина на св.Никола/Никулден ще се напия като казак - явно не съм го уважил достатъчно...]![]()
![]()
Иначе браво за распера. Като гледам по форума, много хора ходят и въобще нищо не хващат. Може да е един, но е хубав.
За убитата риба имам две предположения. Или някой я е утрепал с токили момчетата дето разкопават Лома са я избили(волно или неволно) и после водата я е отнесла в буната
. Друг вариант не се сещам .

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Мина доста време от как не съм се разписвал в успешни.Едно, че порарзредих излизанията заради безрибната ситуация на Дунава, друго че Дунавската риба яката се скатава.
Днес бе една прекрасна сутрин, тиха ..обещаваща.Но от хищник, който да гони и бие ни следа.Доста мирни рибки пляскаха игриво наблизо и по навътре и нямаше кой да ги подгони и да им разкаже играта как се играе...беше си идилия за дребосъка, а и някои по-едри негови събратя..

На спининг бе изпробвано всичко - 6 вида Воблери UglyDuckling и Rapala, няколко самоделни убиеца, включително и вчерашната продукция, всякакви железа - НИЩО не посегна.
По едно време една таранка се опита да ми влачи телескопа по камъните- захвърлен ей така на полуавтомат на земята дано се хване нещо за стръв - а то доста едра таранка, но не е моят тип риба и веднага си замина дори и без снимка да си пасе ..
Затова пък дънната се отчете - след доста добро разлюляване на върха, звънчето хвръкна..и връти манивелата - отсреща напън...опън ще кажеш голяма риба, а то Сомче.
Да ама мерно, 80-90 см и понеже от 20 години не съм хващал сом си го задържах.
Да го пробваме с биричка и пържени картофки...

Това беше до около обяд - 2 броя.....има надежда да започнеме да се представяме по-добре.То от мене каквото се иска е направено-и монтажи и такъми, и стръв..мисля че само от рибата зависи засега.
Днес бе една прекрасна сутрин, тиха ..обещаваща.Но от хищник, който да гони и бие ни следа.Доста мирни рибки пляскаха игриво наблизо и по навътре и нямаше кой да ги подгони и да им разкаже играта как се играе...беше си идилия за дребосъка, а и някои по-едри негови събратя..
На спининг бе изпробвано всичко - 6 вида Воблери UglyDuckling и Rapala, няколко самоделни убиеца, включително и вчерашната продукция, всякакви железа - НИЩО не посегна.
По едно време една таранка се опита да ми влачи телескопа по камъните- захвърлен ей така на полуавтомат на земята дано се хване нещо за стръв - а то доста едра таранка, но не е моят тип риба и веднага си замина дори и без снимка да си пасе ..
Затова пък дънната се отчете - след доста добро разлюляване на върха, звънчето хвръкна..и връти манивелата - отсреща напън...опън ще кажеш голяма риба, а то Сомче.
Да ама мерно, 80-90 см и понеже от 20 години не съм хващал сом си го задържах.
Да го пробваме с биричка и пържени картофки...

Това беше до около обяд - 2 броя.....има надежда да започнеме да се представяме по-добре.То от мене каквото се иска е направено-и монтажи и такъми, и стръв..мисля че само от рибата зависи засега.
Браво, Педро, хубаво сомче!
На каква стръв удари?

На торен червей, ама от 1.50 кутийката...не от евтиния...ха-ха-ха.
Я ела в сряда на срещата да обясниш по подробно!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Мисля да съм там 100%.
Не съм ловил сом от 6г. Тук при нас най-кълве на протмоне и в Кауфланд 

I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...