Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

дайте малко инфо за Овчарица
Модератор: Paublo_Eskobar
- valioiko
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: дайте малко инфо за Овчарица
Мерси за информацията колега! Благодарение на нея реших утре сутринта да си бия камшика и аз да заминавам. Дано има слука и времето подаде ръка. Отново мерси за инфото!sapuna написа:Преди секунди говорих с него.От сутринта до сега е свидетел на три извадени амура и много,но от едрия канален.Разказа ми и за зверско чупене на куката му,но нека той си пусне репортажа утре вечер!
Успех Оги!
sapuna, а имаш ли представа на каква стръв взимат каналните?
- велчев62
- ще става разбирач
Каналния е между другото,защото въдиците са заметнати на царевица за амур,а като ти удари канално сомче се побъркваш от яд.valioiko написа:Мерси за информацията колега! Благодарение на нея реших утре сутринта да си бия камшика и аз да заминавам. Дано има слука и времето подаде ръка. Отново мерси за инфото!sapuna написа:Преди секунди говорих с него.От сутринта до сега е свидетел на три извадени амура и много,но от едрия канален.Разказа ми и за зверско чупене на куката му,но нека той си пусне репортажа утре вечер!
Успех Оги!
sapuna, а имаш ли представа на каква стръв взимат каналните?
Вече незнам аlkora дали е замятал отделна пръчка специално за сом подходяща за него
- valioiko
- новобранец
- Обратна връзка:
Велчев, колега, разбирам. Миналата година всяка сутрих на язовира ме събуждаха канални сомчета на въдиците за амур. Просто си помислих, че докато са чакали са хващали канални. Не съм се доуточнил, за което, естествено се извинявам. 

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Замотахме се и вместо в 3 тръгнахме към 4 !
6.00 бяхме на водоема нямаше грам вятър и много мъгла която беше и причината да разпънем чак към 8 часа
(
Времето беше повече от добро , както се вижда от тази снимка !
Миналата година за 15-16 излета там не съм имал нито един в който 24 часа да не е духало грам вятър !

За мен този риболв беше повече от успешен макар че 2 та амура удариха на колегата с който бяхме заедно
Казвам успешен защото за по малко от денонощие имахме 4 сериозни удара с 2 изкарани амура много канален сом между 1 и 3 кг и големи каракуди които се хващаха между другото макар че не ги искахме изобщо защото въдиците бяха разпънати на около 150 м
)
Всичката риба беше хваната вчера до 17 - 18 часа .
Сериозния удар за който е писал Сапуна беше към 14 часа !
Рибата беше много серозна защото грабна шамандурата заедно с камъка и заедно с аванса ми които беше пред скъсване ходеше на кадето си иска и това на 150 м от брега !!!
Искаше да вземе наистина пръката от ръцета ми .Последва откачване на рибата а аз гадеаех докато навивах дали е скъсала или се е откачила ! Когато изкарах линията видях че куката е счупена
(
За тези които ще попитат куките са ми 2 номер шведски оригинални отпреди 10 години и много много здрави и остри
)
Тази сутрин вече бях събрал мойте въдици за да си тръваме когато последва удара на колегата ми ъм 6 часа след последвалата борба от около час рибата беше кепната
Хаал да му е
)
Колегата се казва Станимир и той е човека който ме запали за теца и големите риби
)
Той ходи на теца от 5 години но явно винаги е имало каръци с него
)) защото до днес нямаше изкаран нито един амур !
Но вече има един 5 кг изкаран вчера и ето този красавец 19.200 изкаран тази сутрин в 6.45 - 20 минути след което си тръгнахме за Пловдив

тъй като видях че ще ми отива на цвета на очите и аз се снимах с него
) за да видя дали ще ми отива като ги натръшкам следващата седмица
)
Седващата седмица ! защото дават 4 дена дъжд и не ми стиска утре да тръгна пак , както се канех

пп Рибата е особено активна !
През 2-3 просеки от нас имаше колеги от Сливен , които бяха там от 17 часа предната вечер и завършиха риболова снощи към 21 часа с 3 амура 5 ,7 и 12 кг и 20 тина канални сома пак от 1 до 3 кг .......
за каракудите просто не ми се говори
6.00 бяхме на водоема нямаше грам вятър и много мъгла която беше и причината да разпънем чак към 8 часа

Времето беше повече от добро , както се вижда от тази снимка !
Миналата година за 15-16 излета там не съм имал нито един в който 24 часа да не е духало грам вятър !
За мен този риболв беше повече от успешен макар че 2 та амура удариха на колегата с който бяхме заедно
Казвам успешен защото за по малко от денонощие имахме 4 сериозни удара с 2 изкарани амура много канален сом между 1 и 3 кг и големи каракуди които се хващаха между другото макар че не ги искахме изобщо защото въдиците бяха разпънати на около 150 м

Всичката риба беше хваната вчера до 17 - 18 часа .
Сериозния удар за който е писал Сапуна беше към 14 часа !
Рибата беше много серозна защото грабна шамандурата заедно с камъка и заедно с аванса ми които беше пред скъсване ходеше на кадето си иска и това на 150 м от брега !!!
Искаше да вземе наистина пръката от ръцета ми .Последва откачване на рибата а аз гадеаех докато навивах дали е скъсала или се е откачила ! Когато изкарах линията видях че куката е счупена

За тези които ще попитат куките са ми 2 номер шведски оригинални отпреди 10 години и много много здрави и остри

Тази сутрин вече бях събрал мойте въдици за да си тръваме когато последва удара на колегата ми ъм 6 часа след последвалата борба от около час рибата беше кепната

Хаал да му е

Колегата се казва Станимир и той е човека който ме запали за теца и големите риби

Той ходи на теца от 5 години но явно винаги е имало каръци с него

Но вече има един 5 кг изкаран вчера и ето този красавец 19.200 изкаран тази сутрин в 6.45 - 20 минути след което си тръгнахме за Пловдив

тъй като видях че ще ми отива на цвета на очите и аз се снимах с него

Седващата седмица ! защото дават 4 дена дъжд и не ми стиска утре да тръгна пак , както се канех

пп Рибата е особено активна !
През 2-3 просеки от нас имаше колеги от Сливен , които бяха там от 17 часа предната вечер и завършиха риболова снощи към 21 часа с 3 амура 5 ,7 и 12 кг и 20 тина канални сома пак от 1 до 3 кг .......
за каракудите просто не ми се говори

Здравейте,колеги!За Овчарица след Ст.Загора ли се отнася или бъркам?
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За съшата става дума .
Тец 2 след Раднево
Тец 2 след Раднево
- велчев62
- ще става разбирач
Огняне от 3 часа ровя в успешни,а ти тука си пуснал темата си
Поздрави за успешния излет
Както се канех да ходя в края на седмицата,трябва да си търся джип,за да мога да излезна от мястото.
Ще вида днес и утре как дават прогнозата и може да замина ако не вали

Поздрави за успешния излет

Както се канех да ходя в края на седмицата,трябва да си търся джип,за да мога да излезна от мястото.

- vodi77
- ще става разбирач
Огняне,Огняне направо нямам думи!
Поздравления за прекрасния улов,и от тука на там само такива емоций да изпитваш
Поздравления за прекрасния улов,и от тука на там само такива емоций да изпитваш

Аз пак съм за риба;;;;
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Помисли си паквелчев62 написа:Огняне от 3 часа ровя в успешни,а ти тука си пуснал темата си![]()
Поздрави за успешния излет![]()

Аз просто се изплаших и не тръгвам утре колкото и да ми се иска !
- велчев62
- ще става разбирач
Оги прав си,едно време бях като кон без капаци реша ли тръгвам,а сега почти не рискувам.
Времето е пред нас,моята риба няма да я изловят

Времето е пред нас,моята риба няма да я изловят

Аз тръгвам утре сутринта и се връщам в понеделник вечерта!!!Предлагам тази тема да не бъде опорочавана от спам,а да си я поддържаме коректно,без лъжи и т.н!!!Предлагам да я преименуваме на Овчарица 2008 и всеки колега да си споделя излетите тук и всеки спам да бъде изтриван моментално!!!Ако поне за този любим за много рибари язовир не можем да го направим,аз лично,а предполагам и други колеги повече няма да отворя този форум!!!Успех на всички,които обичат риболова,и той не е за тях начин на прехрана,а тръпка която не може да се замени с нищо друго!!!
- велчев62
- ще става разбирач
Калояне пожелавам ти успешен риболов!
Утре също тръгва и ivotatos(Иво) от Хасково може да се видите
Утре също тръгва и ivotatos(Иво) от Хасково може да се видите
-
- вече хвърля и на тежко
alcora, поздравления и от мен но имам един въпрос: как си успял да метнеш на 150м. от брега (с лодка???)???
Тия много бързо расттат-последно преди 2 г 13-кила -таван

Риболовци.
Не че е любима риба -стегайте качествени такъми видили брег и не си я вкарал у супер кеп -биг бул -пали с 200 напред 

Риболовци.