Чао от мен!!!!! :)

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Чао от мен!!!!! :)

Мнение от svetlio86 »

Мерси много на всички ви и обещавам доста снимки и репортажи и все пак някой ако желае да си поръча нещо дребно на среща я воблер я влакно да пише доставката е за 2ри октомври :)
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rumenpk »

Успех момчета,и да се върнете живи и здрави и да качите само хубави фотоси :wink: :D :drinkers:
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Значи обещавам на ИМитев заради една помощ да му донеса едно комплектче от 5 Мепс Циклопа :!: Надявам се да приеме подаръка!!!А ако си мисли че ще забравя го каня на есенен Риболов на негова земя Одринци :D
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Абе лек път, ама не ми се вярва да не можете да влизате във форума :roll:. Имам сведения, че са успели да пуснат презокеански кабел свързващ Европа и Северна америка, ама между нас да си остане. Чух също и за някакви летала, дето ги изтрелвали над небето и можело хората да си пращат хабер през тях :lol: :lol: :lol: . Единствената причина млад мъж да загуби комуникация в днешно време е прекаляването с алкохол или забавни "тюленски игри". И да внимавате с "тюлените", че върлува една болест там, по-лоша от червенката :!: Няма да ги консумирате "сурови" само след силна термична обработка. :wink: :D
Лек път и приятно пребиваване в "скапаната" Америка! :)
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Късмет момчета :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Още ли има мераклии за таз олигофренска държава?Странно,но предначертано-сателитната балканщина се юрка къдет ги засърби ония.Там и секса,и пиенето,и риболова не са нормални....Сбогом,колега-и да се върнеш,няма да си същия.
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

INCUBUS написа:Още ли има мераклии за таз олигофренска държава?Странно,но предначертано-сателитната балканщина се юрка къдет ги засърби ония.Там и секса,и пиенето,и риболова не са нормални....Сбогом,колега-и да се върнеш,няма да си същия.
:rolleyes: :shock: :shock: :weedman: :smt017 :smt021
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

svetlio86 написа:...И момчета,,Риболова е за удоволствие не за задоволяване на нечия алчност" и докато повечето българи не го разберат ще сме на това дередже...
:cry: Колега направо ме разплака с тези думи! :cry: Приятно изкарване...ходи да ядеш хамбургери,да закусваш яица с бекон и да пиеш Кока Кола! :mrgreen: Но...алчност...няма какво да кажа... :cry:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
pigov
новобранец
новобранец

Мнение от pigov »

Колеги,ПРИСТИГНАХМЕ в Aляска най-сетне :finga: .Тука всичко е толкова различнo и толкова подредено че направо сам в лек шокинг :shock: .Пътувахме дълго и изморително и за капак на всичко ни изгубих багажа :ANAL: !Ама какво да се прави случва се на всеки.Успех и много наслука на всички :mrgreen: :mrgreen: !!!
И да паднем...и да бием...пак за риба ще отидем!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

pigov написа:Колеги,ПРИСТИГНАХМЕ в Aляска най-сетне :finga: .Тука всичко е толкова различнo и толкова подредено че направо сам в лек шокинг :shock: .Пътувахме дълго и изморително и за капак на всичко ни изгубих багажа :ANAL: !Ама какво да се прави случва се на всеки.Успех и много наслука на всички :mrgreen: :mrgreen: !!!

Ееей, и да знайте че тук има хора които ви обичат,не ни забравяйте,успех момчета!!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

svetlio86 написа:Значи обещавам на ИМитев заради една помощ да му донеса едно комплектче от 5 Мепс Циклопа :!: Надявам се да приеме подаръка!!!А ако си мисли че ще забравя го каня на есенен Риболов на негова земя Одринци :D
Благодаря приятелю, предварително, очаквам много снимки със сьомги и др. чужди твари :lol: :lol: :lol:
п.п. Може да ми вземеш и някое плетено/ще си го платя/ :wink:
Аватар
bozhidar_kostov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bozhidar_kostov »

Късмет момчета и НАСЛУКА!!! :smt023 :smt023 :smt023
КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Успех,дано да ви е лека :P
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”