Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Покани колега на риболов
Модератори: emo vasilev, alekst
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Re: Покани колега на риболов
Мерси Дели, тръгвам аз сега па ще видим довечера, ще докладвам разбира се кви съм ги свършил 

Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
Ще се видим там. 

Еu, вчера на Кранево ти ли беше с моряшките фланелки. Стори ми се, че те мярнах, защото когато пристигна ние тъкмо пущахме нашата лодка. Имаше малко вълнение, но нали знаете "сухо дупе, риба не яде". Трима човека бяхме и хванахме около 15 кг. сафрид.EU_BG_akademika написа:Сега съм на Кранево тук става за пускане ама е бурничко, иначе има лодки в морето.
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
ЕЕЕ беркет версин с чечо71 хванахме м/у 12-15 килограма, немога да преценя точно. Това от 9 до 14 часа. Бяхме на Варненските буни 2м/у 2-3, абе добре е, само дето следобед ще пропусна, ама утре пак съм там, ако има друг мераклия да идва
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
EU и ЧЕЧО,браво на вас.Следваща стъпка-снимки.
И аз останах доволен .Благодаря на EU!Следващият пьт може да е около нос Калиакра.Излязал е едьр сафрид.
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Днес пак, немога да вляза, жената си навехна крака и няма с кой да нося циганията
Дали някой ще може да каже на жената, как се маринова сафридец, няма смисъл да го давам без пари на борсата

Дали някой ще може да каже на жената, как се маринова сафридец, няма смисъл да го давам без пари на борсата

/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
Мисля че Киро като стар рибар ще ти каже най добре, ама майка ми го прави така. 36 часа в саламура от морска сол, след това се изцежда и се слага за 6 часа в оцет, след това запържваш хапка хляб в горещо олио за да не граняса олиото, после рибките ги омазваш в олиото и ги нареждаш в бурканчетата. Наи добре е от лютеница. И след като ги напълниш ги заливаш с охладеното олио. Тази рецепта знам аз, сигурно има и по добри.
Пашата обича смелите.
Това е рецептата с малки подобрения. Рибите е добре да са минали през фризера предварително. Режа им главите и опашките. Топя ги два пъти в саламура. Първата е кървава и я изхвърлям. Когато се редят рибите между тях се слага дафинов лист и черен пипер. След седмица в хладилника слагам кълцан лук и лимон и ...
- КИРО
- Обратна връзка:
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... highlight=
нямам много време за писане,просто прегледай тук.тъкмо се връщам от работа,пия едно кафе,и хващам към морето.
нямам много време за писане,просто прегледай тук.тъкмо се връщам от работа,пия едно кафе,и хващам към морето.
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Ей благодаря колеги, все ще затворя 10 бурканчета колкото да не е без хич, разбирам че все си гранясва, ама един дядо днес ми каза че накрая ако я кипнеш заедно с бурканчето за 2-3 минути и направи вакум наяма да грянаса поне 1 година
И това ще опитам, нали с опити стават откритията я

И това ще опитам, нали с опити стават откритията я

/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
не барзай с мариноването колега,изчакай до есента.пролетния сафрид става само за чируз!
- КИРО
- Обратна връзка:
Малко грешиш,и пролетния става.anonimen написа:не барзай с мариноването колега,изчакай до есента.пролетния сафрид става само за чируз!
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Здравейте колеги, утре ще ходя на Болата, ако има някой мераклия, да заповяда в мойта лодка. Само транспорта трябва да си подсигури. За жалост кучето не допуска непознати в колата, учих го да пази, а сега и аз трудно влизам 
Та това ми е офертата. до 21.00 може да ми пишета на лични, после лягам, че сабайлем в 5 .......... гелопескенс към Калиакра.

Та това ми е офертата. до 21.00 може да ми пишета на лични, после лягам, че сабайлем в 5 .......... гелопескенс към Калиакра.

/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Oфертата вече не е актуална, имам екипаж, благодаря на всички за вниманието 

/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/