Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Хуманното ми отношение към рибата
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Хуманното ми отношение към рибата
Нека да има повечко като теб. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
GODzillata,
Та там ясно е казано - не оставяй рибата да умира бавно и да се мъчи - виждат се в лодките им едни чукчета с бронзови глави - за да се използват по предназначение спрямо рибата.Веднага.Няма да обяснявам как.
100% съм сигурен, че сте си свалили тези филми благодарение на sapuna и zarta.org. и сте ги гледали.
Професионалисти - какво да ги правиш.Трябва да учат хората.Сега и други ме учат колко километра на година съм длъжен да разходя кучето, на кокошката колко квадрата да осигуря ..мани мани.Цял живот се учим.
Така де..Как да се науча на хуманно отношение като гледам само руски филми за риболов.Филми дългометражни, правени от професионален екип, с цел да научат хората на риболов....Бидейки начинаещ ловец с пресни спомени от теоретичния изпит (утре са ми стрелбите ), та в учебника пишеше, че животните трябва да се доубият с контролен изстрел в главата, за да не се мъчат....
Та там ясно е казано - не оставяй рибата да умира бавно и да се мъчи - виждат се в лодките им едни чукчета с бронзови глави - за да се използват по предназначение спрямо рибата.Веднага.Няма да обяснявам как.
100% съм сигурен, че сте си свалили тези филми благодарение на sapuna и zarta.org. и сте ги гледали.
Професионалисти - какво да ги правиш.Трябва да учат хората.Сега и други ме учат колко километра на година съм длъжен да разходя кучето, на кокошката колко квадрата да осигуря ..мани мани.Цял живот се учим.
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво
Точна тема.Аман от снимки с рибите в банята.

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- martin54
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво колега, добре си постъпил !!!
Обаче тази рибка от снимката как прилича на речен кефал не е истина, вчера хванах подобна само беше малко по малка и по бяла и беше кефал
Обаче тази рибка от снимката как прилича на речен кефал не е истина, вчера хванах подобна само беше малко по малка и по бяла и беше кефал
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво колега
Усещането е невероятно нали?
Аз вчера дразних едни малоумници ... Хващам и пускам и така 12 пъти направо полудяха ...
Един хвана 2 броя кефалчета по 12 см - като ги прибираше го питам
"що ги прибираш тези дребосъци" при което получавам отговор....
"Горския зад мен да е пак ще ги прибирам , кефал и щука земам ако ще и по 5 см да са ... откакто се появиха неможем риба да си хванем"
Полудях
Щях да му дам 5 лв да иде да си купи
Извинявай , че пиша това в твоята тема , но като гледам колко е хубаво рибата да плува пак на свобода и се сетих за вчера и ...
Все така и за напред
Аз вчера дразних едни малоумници ... Хващам и пускам и така 12 пъти направо полудяха ...
"Горския зад мен да е пак ще ги прибирам , кефал и щука земам ако ще и по 5 см да са ... откакто се появиха неможем риба да си хванем"
Полудях
Извинявай , че пиша това в твоята тема , но като гледам колко е хубаво рибата да плува пак на свобода и се сетих за вчера и ...
Все така и за напред
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ОТЛИЧНИК!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- вече хвърля и на тежко
браво брато много добра постъпка ама и аз сам те снимал добре де

-
- ще става разбирач
Мазниславе , щом ще пускаш рибата па у водата не става от тебе маришки рибарmaznislav написа:Браво колега
Полудях
Все така и за напред

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами ела да пием по бира и да идем заедно за риба и всичко ще бъде наредlaplandeca написа: Мазниславе , щом ще пускаш рибата па у водата не става от тебе маришки рибар, и аз тъй в последно време пущам ама ма е налегнал един карък, почвам да се замислЯМ.........................
![]()
![]()
![]()

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
-
- вече хвърля и на тежко
ivчe golum maustor si stanal
Последно промяна от alito на Пет Юни 27, 2008 7:27 pm, променено общо 1 път.
Това го изисква ловната етика на сърната сле като е била отстреляна в устата да се сложи клонче но пък сърна се ловува само подборно т.е. не всеки ловец има право да я стреля, аз така подборно си риболовствам костур ма после отива право в моята устаGODzillata написа:трябвало да се сложи клонче в устата им,