Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Въпрос за макара
Модератор: sapuna
Re: Въпрос за макара
:Д благодаря
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
butnik написа:... след като прочетах твои други мнения,стигнах до заключението,че си объркал форума.
И на мен тъй ми се струва

Бах ти ташака ! Ще си купя тази макара щото я видех че е най-скъпа ама не днеска а друг път

Хохо ти сподели че има и по-скъпи макари ама некси не се връзват за риболова на пъстърва който си посочил

Да ти кажа под секрет - има и по-скъпи макари

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Хохо ти сподели че има и по-скъпи макари ама некси не се връзват за риболова на пъстърва който си посочил
да - за салмон и океански риболов са - е разбира се че сигурно има и по скъпи - на мен не ми се видя сериозен въпроса затова така одговорих - познавам няколко човека които имат какива въдици ,но както казват по форума - това е друга бира
a иначе стеллата е вече доста време на пазара и има вече копия - в хонкконк и таиван сам виждал - всичко е откопирано кутия,макарата ,книжката само дето не са направени от материала който прaви стеллата толкова скъпа - а пък и не попадат в моята категория " good value for money"
да - за салмон и океански риболов са - е разбира се че сигурно има и по скъпи - на мен не ми се видя сериозен въпроса затова така одговорих - познавам няколко човека които имат какива въдици ,но както казват по форума - това е друга бира
a иначе стеллата е вече доста време на пазара и има вече копия - в хонкконк и таиван сам виждал - всичко е откопирано кутия,макарата ,книжката само дето не са направени от материала който прaви стеллата толкова скъпа - а пък и не попадат в моята категория " good value for money"