Отново за 7м.
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: Отново за 7м.
Аз имам една 7 от 3 години и съм много доволен Jaxon Orion не е и много скапа кам 100 лев ще е сега сигурно
-
- учете се от него
Колега , добре дошъл във Форума ! И аз я имам същата само че от преди 5-6 години- абсолютно изявен и отявлен толстолобо-шарано-амуро трепачnedved3 написа:Аз имам една 7 от 3 години и съм много доволен Jaxon Orion не е и много скъпа към 100 лева ще е сега сигурно

Много жилав и здрав прът с прогресивна акция

Колога защо със ластик тя е с много тънак връх тип жило има не трябжа ли да и се смени върха за да се постави ластик 

-
- учете се от него
Е така де , с допълнителен и отрязан после карбонов връх е ( моя е за 2.2ластик) , иначе оригиналния не е жило а е много тънък кух връх ; аз отделно от него имам и триколенен връх завършващ с със шпиц ( плътно жило). Иначе без ластик как смяташ че могат да се ловят 5-7 килограмови толстолоби с "директен"nedved3 написа:Колега защо със ластик ,тя е с много тънък връх тип жило има ;не трябва ли да и се смени върха за да се постави ластик ?:)

п.п. пооправи малко правописа де

и ти си прав

-
- учете се от него
Пръта с червения ластик 1.8 е седмицата , другия е пак на Джаксън , само че е осмица с 1.6nedved3 написа:и ти си прав![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

IDA каква кука използваш за голия телескоп за на mustad 12 за каракуда е супер.