Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

хванах го
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: хванах го
По Янтра в момента се вадят и прибират стотици маломерни сомчета,а вие за една бройка сдъвкахте момчето!
Валате,я ми кажи къде в Лясковец е това басейнче,та да сложим и един голям амур при сомето!
Сега сериозно-намери начин да го пуснеш приятелю.Няма да оцелее.Зареди си каракудки и ще имаш постоянно рибки!
Валате,я ми кажи къде в Лясковец е това басейнче,та да сложим и един голям амур при сомето!

Сега сериозно-намери начин да го пуснеш приятелю.Няма да оцелее.Зареди си каракудки и ще имаш постоянно рибки!

-
- научил се да хвърля
сома много бързо умира като не е на дълбоко и е на тясно!!!и ние сме пробвали да ги пазим живи така и сме ги пускали в по-големи басейни ама умират!!!Най-много 3,4 дена живеят и обръщат коремите! 

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Сапуне, това да не са онези сомчета от частното зарибяване преди време или се бъркам?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.