Зарганата

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
stoned
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoned »

Къде си ги хванал тия заргани бе :wink: , че тия дни почивам и мисля малко да похвърлям ? Мерси предварително.
ЗАРИБЕН
Джо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Джо »

Привет, момчета!
Днес улових 14 парчета между 7 и 9ч. на "Писател". Всички с добър размер, пълни с хайвер.
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Ей Джо, ти си щастливец :!: А мене семейството ме замъкна на плаж чак в 10ч . Задоволих се само с няколко замятания.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Благодаря ДОК,при първа възможност ще проверя...за отпуската да съм оборудван.... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:Дуруме, като си взема Пентакса дето ми го препоръча Доктора ще видиш какви снимки ще праскам...отлични риби хващаш ама с тоя телефон дето ги "кадросваш" им сваляш имиджа на половина...
аре, ве, и ти голям разбирач стана на фотографията...
ми те да не са за изложба...моите снимки...к'во да правя като ловя с една ръка и с другата снимам, а :wink:
резолюцията е 640/480 - а компресията, в която се записват в тел. явно е голяма - за да се поберат в паметта - какво искаш тогава от един *.jpg :idea:
Абсолютна невъзможност е да снимам с тел. "в контра" - светкавицата му е слаба до 2м. - а трябва подсветка, за да получат характерния израз обектите без да е за сметка на фона. Аз обаче снимам настроението-мигът, фокусирал в себе си цялото действие...една снимка не е нужно да бъде ЯСНА и ОСВЕТЕНА с наситени цветове като картинка от футболен мач по телевизията - за да носи стойности, ама кво да ти обяснявам....това можем да си го говорим с Доктора само...
...затуй не ми пука, че някой ми критикува снимките, аз ги знам какви са. Вземи си апаратче и снимай - тогава да видиш к'во та прая...тебе и другите щракатели с принизената изобразителна култура.

p.s.
Да ама т'ва е форум за Р И Б О Л О В - затова няма да го направя никога
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Дуруме ти на " поп тълкуваш евангелието"...аз навремето съм посещавал кръжок по фотография в пионерския дом,първите снимки ги вадех на Упа 5 а снимах с ФЕД...видях"академичните" снимки,ти к'во с крак ли идскаш да ги снимаш рибите та да ти са свободни ръцете...МАЙТАП бе Митя...щом можеш да хващаш , ще можеш и да снимаш...то на калпавия моряк и водораслите му пречат...айде иди най-после си вземи един свестен апарат,то и с някой китайски ще станат по-добри снимки...Подсветка му трябвало ами свети...и снимай...Не стига ,че рибата"ври" при вас ами... една свясна снимка няма за форума. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:Дуруме ти на " поп тълкуваш евангелието"...аз навремето съм посещавал кръжок по фотография в пионерския дом:
хе ...хе...хе... :lol: ... ТНТМ-то те привлича тебе, разбирам :lol: :lol:
batmilen написа:..Не стига ,че рибата"ври" при вас ами
... една свясна снимка няма за форума. :
Вярно е, ама Deli е виновен, (но и аз вече не искам да те дразня - съвестно ми е как не дава при Вас :wink: ) той не си беше взел апарата, щях с GSM да нацъкам нещо, ама то рибата не ти дава да си починеш от удари :wink: ...после ни се напекоха главите и гледахме да се ометем бързо. така се получи...ама си направихме кефа яко...един двама познати се бъзикат като видяха и двете торби увиснали отзад на колата - "те са от Рибната борса викат"...от Рибната са да... купете си вие от там и елате да ловите - отговарям.......ама завиждаха, копелетата щото дойдоха късно и местата бяха заети от Майсторите.
Да знаеш по мириса на Морския вятър мога да я усетя...ще кълве ли или няма да кълве...абе ти си чак...като оная работа - ши бутне или нема да бутне :lol: :lol: :lol:
и накрая виж кво съм ти писал във другия форум - Манията :
durumov написа:айде...да направиш дебюта за 2005...една-две човки няма да ти дойдат никак лошо :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Видах и четох,четох и се дивих...бре голям късмет сте ударили...ако не ми мине котка път от 15 агуст до 27 септември включително съм в гоооляма отпуска...затова бързам сцифровото фото,да съм готов за подвизи и снимки ...ако не си взема нов фотоапарат ще карам със старите имам 3 ама 2 от тях са още от Брежнево време...някакси не върви,всеки път със светломера в ръка да щъкам около улова...Накрая и аз ще ги нащракам с телефоните...Как е кракът ти оправили се от последното премеждие???
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:...Как е кракът ти оправили се от последното премеждие???
абе понаболява ме...не мога да стъпвам уверено и стабилно с него... все пак трябва време да отмине травмата, ама аз не се спирам и затова ще ме влече двойно....аз си знам всяка година съм така поне с единия крак за 1 мес. време...сега късмет по рано ме споходи, така за кака Зара след 15.08 - ще съм си минал от реда... :wink:
hozi
новобранец
новобранец

Мнение от hozi »

Колеги,
Интересно ми е какъв е критерия по който се дават тези -Заргански Черни Пояси /виждам,че някои от вас го притежават/.И откаде да взема един за 6 годишния ми син,който тази година на морето хващаше м/у 50-60 заргана всеки ден/само един дан се изложи с 37 бр./Да си призная
не съм много наясно с морския риболов/единствените морски риби който
познавам са-попчето,скумрията,паламуда и заргана които бях виждал в МЕТРО/и не знам това да ли е добър улов.
Аватар
wohim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wohim »

hozi написа:Колеги,
Интересно ми е какъв е критерия по който се дават тези -Заргански Черни Пояси /виждам,че някои от вас го притежават/.И откаде да взема един за 6 годишния ми син,който тази година на морето хващаше м/у 50-60 заргана всеки ден/само един дан се изложи с 37 бр./Да си призная
не съм много наясно с морския риболов/единствените морски риби който
познавам са-попчето,скумрията,паламуда и заргана които бях виждал в МЕТРО/и не знам това да ли е добър улов.
Бравус :lol: :lol: :lol:
Това е радващо, че идва младо попълнение, за смяна не говорим .
Само не стана ясно къде е мястото, където си ги начесъл така.
Обаче дали не се майтапиш за това, че синът ти е майстора. Като ти гледам пръчката ми се вижда тежичка за него и си мисля че не може да замята навътре. Ако ти хвърляш и малкия засича - Тогава ОК :lol: :lol:
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

май не сме в България ..макар че би ми се искало да е тука :wink:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
hozi
новобранец
новобранец

Мнение от hozi »

прав си rimohit..от 4-5 години се отказах да почивам по нашето черномориел.Заргана не го лових в България а в Гърция-риболова там е страхотен/сутринта се гмурках за октоподи а следобед с малкия за риба/.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”