Доспат 14-26.07

Модератор: Кърцата

SPIRO
новобранец
новобранец

Re: Доспат 14-26.07

Мнение от SPIRO »

Имайте предвид че пътят Пещера-Батак ще е затворен между 14.07-14.08 за някакви ремонти
Nedeltcho Delev написа:Благодаря много на колегата natrii за инфото за пътя,мислехме точно по този път да минем но ще предпочета Батак-широка поляна-Сърница,миналата година минах оттам пътя също беше много лош но се минаваше,явно още не са се разбрали общините кой да ремонтира пътя :evil: ние ще сме точно до хотел Романтика на палатки,месноста ми е позната както и местата на язовира в този участък.Все още ще съм благодарен на още информация откъм риболов,смятам тая година да наблегна на реката за кефал но ще си взема и тежката артилерия Гого да не ми се фука само :D

п.п. sampo не се притеснявай приятелю,ако не хванеш ще те почерпим с някоя друга риба :D :D :D
Ще ти отмъкна главата ако не се обадиш :idea:
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

SPIRO написа:Имайте предвид че пътят Пещера-Батак ще е затворен между 14.07-14.08 за някакви ремонти
Nedeltcho Delev написа:Благодаря много на колегата natrii за инфото за пътя,мислехме точно по този път да минем но ще предпочета Батак-широка поляна-Сърница,миналата година минах оттам пътя също беше много лош но се минаваше,явно още не са се разбрали общините кой да ремонтира пътя :evil: ние ще сме точно до хотел Романтика на палатки,месноста ми е позната както и местата на язовира в този участък.Все още ще съм благодарен на още информация откъм риболов,смятам тая година да наблегна на реката за кефал но ще си взема и тежката артилерия Гого да не ми се фука само :D

п.п. sampo не се притеснявай приятелю,ако не хванеш ще те почерпим с някоя друга риба :D :D :D
Ще ти отмъкна главата ако не се обадиш :idea:

Тогава може да се мине през Пещера -св.Константин и се излиза на стената на яз Батак (дъното )
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
SPIRO
новобранец
новобранец

Мнение от SPIRO »

Ремонта ще е в Пещера ,така че в краен случай-Пазарджик-Дебращица-Стената на яз.Батак
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

SPIRO написа:Ремонта ще е в Пещера ,така че в краен случай-Пазарджик-Дебращица-Стената на яз.Батак
Понеже и мен ме касае маршрута, колега обясни как от Дебращица ще отидеш на стената на Батак, защото на картата (дето я имам) не се вижда път. Или другояче казано опишете най-добрия маршрут от Пловдив до Сърница точка по точка, ако не е проблем, разбира се!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Батьо , пък ко не фанете растърва ,чукни ми едно тел да се обадя на моите да ви вкарат на садките, ще се побъркате да вадите/е не от самите садки/ пъстърните се въртят там ,щото ги ранят :wink:
SPIRO
новобранец
новобранец

Мнение от SPIRO »

Минаваш през селото и продължаваш по пътя за Св.Константин и Елена,преминаваш през курорта и след 7-8км си на стената.Този маршрут е по-кратък отколкото през Пещера(от Пазарджик погледнато)въпреки че пътя е относително добър е много стръмен и с остри завои
Аватар
pe6ev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от pe6ev »

аз зимата минавах през въпрос път Пещера-Св.Конст.-Батак.пътя е в много добро състояние,има бая завои ,но е красиво.От стената на язовира до Батак са 16км и пътя излиза малко преди разклона за Доспат,завиваш надясно и търси табелата на 100-200м.Ето и маршрута
Изображение

дано да съм бил полезен
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”