Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

александар стамболиски
Модератор: Кърцата
Re: александар стамболиски
Аз пък бях чел някъде,че бил 5-ти по големина в България,но според баща ми,който работи в язовирния район на Стамболийски,вече е доста по-назад в класацията...
А иначе преди няколко часа се върнах от язовира,бях от страната откъм Севлиево,колегите около мен се счупиха да вадят едра каракуда а на мен дори веднъж не ми клъвна
Само дето пръснах маса пари за хранилки и такъми,та ми и отиде почивния ден..
А иначе преди няколко часа се върнах от язовира,бях от страната откъм Севлиево,колегите около мен се счупиха да вадят едра каракуда а на мен дори веднъж не ми клъвна

Member of the zapalen_92's Fan Club
- maranzika
- сериозен играч
Eee.Това един истински риболовец не би го написал.Само дето пръснах маса пари за хранилки и такъми,та ми и отиде почивния ден..

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
maranzika написа:Eee.Това един истински риболовец не би го написал.Само дето пръснах маса пари за хранилки и такъми,та ми и отиде почивния ден..

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- maranzika
- сериозен играч
![]()
![]()
Истински Габровец , а не Севлиевец
![]()
![]()

Хаха,просто не обичам,когато всички около мен ловят а накрая съм принуден да понеса подигравките на околните щото не ми е вървялоmaranzika написа:Eee.Това един истински риболовец не би го написал.Само дето пръснах маса пари за хранилки и такъми,та ми и отиде почивния ден..

Member of the zapalen_92's Fan Club