Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Самоделката работи ++++++++
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Самоделката работи ++++++++
Голиама красавица си хванал.Успехи и за напред 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- rosboz
- ще става разбирач
Здравейте,
след заслужената почивка (на мен от щуки и на щуките от мен ) време е да ги почнем отново.
Връщайки се на терена се сблъсках с море от водорасли - на места до 20 м от брега и тежките клатуки ставаха само за вадене на тонове водорасли.
Отделих един цял ден във хвърляне на попери. Първите опити бяха плачевни обирах водораслите по повърхноста без никакъв проблем. По едно време махнах тройката от корема и положението се подобри закачането се намали драстично и на щуките това им хареса.
И се заредиха щука след щука , но но по - голяма от 30 см не се хвана
Наистина са много хубави

и е се вижда цялата атака - как тръгва, засилва се , провира се между водораслите и захапва, но я няма тръпката при появата на голямата опашка.
И така вчера следобед малка забежка от работа и отново при щуките
Лятото на майтап си купих от магазин за един лев 6 лъжици за 1.50 и реших да пробвам една изрязана дръжка.
И това сега е навият ми фаворит

Лека е , а лети отлично и я позиционирам където пожелая и най важното имам пълен контрол върху потъването и закачването на водорасли е минимално.
Е най-важното че щуките я харесаха и четири мерни се боднаха и трябваше да ги вадя на брега ( три се върнаха обратно )
а тази 55ца си я запазих за мен. Нейното хващане изискваше доста търпение от моя страна - при първата атака я видях но не се закачи и трябваше да продължа на хвърлям на същото място и след около десетина хвърляния последва втора резултатна.

А в корема и имаше 20 см червеноперка.
след заслужената почивка (на мен от щуки и на щуките от мен ) време е да ги почнем отново.
Връщайки се на терена се сблъсках с море от водорасли - на места до 20 м от брега и тежките клатуки ставаха само за вадене на тонове водорасли.
Отделих един цял ден във хвърляне на попери. Първите опити бяха плачевни обирах водораслите по повърхноста без никакъв проблем. По едно време махнах тройката от корема и положението се подобри закачането се намали драстично и на щуките това им хареса.
И се заредиха щука след щука , но но по - голяма от 30 см не се хвана
Наистина са много хубави

и е се вижда цялата атака - как тръгва, засилва се , провира се между водораслите и захапва, но я няма тръпката при появата на голямата опашка.
И така вчера следобед малка забежка от работа и отново при щуките
Лятото на майтап си купих от магазин за един лев 6 лъжици за 1.50 и реших да пробвам една изрязана дръжка.
И това сега е навият ми фаворит

Лека е , а лети отлично и я позиционирам където пожелая и най важното имам пълен контрол върху потъването и закачването на водорасли е минимално.
Е най-важното че щуките я харесаха и четири мерни се боднаха и трябваше да ги вадя на брега ( три се върнаха обратно )
а тази 55ца си я запазих за мен. Нейното хващане изискваше доста търпение от моя страна - при първата атака я видях но не се закачи и трябваше да продължа на хвърлям на същото място и след около десетина хвърляния последва втора резултатна.

А в корема и имаше 20 см червеноперка.
ski today
work tomorrow
work tomorrow
- zapalen_92
- разбира нещата
Наистина много са красиви.Браво.Извинявам се за отклонението от темата,но да те питам за попера.За колко пари си си го взел и на коя марка е?
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
Хах ... страшен е НАШИЯ водоем ... рядко се прави капо ... научи им ти цаката
БРАВО !!! Дрънкай едно телефонче като ходиш ... и без това минаваш през нас
Ако има място и няма проблеми де ...
Айде наслука и все такива !

SPINING FOREVER