Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Въча
Модератор: sapuna
Re: яз.Въча
на малкия дава пастърва да знаеш ако ходиш 

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това поледното инфо от кога е ?matrix написа:на малкия дава пастърва да знаеш ако ходиш
А някой пробвал ли е на изкуствени примамки?
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Матрицата и на мен ми требе жокер за Антона , макар и не за пъстърва .
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
-
- кандидат преподавател
Нищо няма там още,приятел,ако се чуе добра новина,пръв ще получиш инфото.
Знам ма нали знаеш кат ме зчовърка за какво става въпросINCUBUS написа:Нищо няма там още,приятел,ако се чуе добра новина,пръв ще получиш инфото.

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
-
- научил се да хвърля
здравейте колеги имам малко информация за Антона все пак редовен сам там
събота бяхме с колеги и хванахме по някоя риба. Рибата е на вътре в дълбокото на плитко излиза чаошан. Ако някои е по заинтересуван може да ми пише на ЛС 

няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
-
- кандидат преподавател
Малко търпение за яз.Въча-все пак има климатични особености,които трябва да се имат пред вид.
-
- научил се да хвърля
да тук си прав колега INCUBUS тарпение му е майката от май месец нататък
-
- научил се да хвърля
Така и така се подхвана темата за яз.Въча и реших да ви покажа вчерашния си излет.Времето беше ветровито и студено.Когато стигнах до язовира и видях какво е положението си казах мъка и днес няма да е ноооо с малко инат леко полеко се пуснах по леко страмната пътечка
настаних се и хварлих едната пръчка(не че имаше място за втора)Ловя прединмо на леко но поради простата причина вятър,вълни и студ монтирах едно олово 5гр. и една кука с повод 15 см 10 номер над него за стръв използвам предимно мъмрек и зеленка но сега имах само бял и торен червей, и така правя комбинаци 1 червен и два бели. След първото замятане последва удар и хоп една красавица в торбата така около 1 час хванах още три и спря да кълве. Поех отново нагоре и с 15 мин катерене бях на пътя.
Ето и резултата:

Ето и резултата:

Браво, браво

-
- кандидат преподавател
Феникс,я си кажи,на Кричим или на Въча-щото ако на яз.Въча си хванал тези пъстърви,трябва да ти направим паметник за първооткривател и чемпиън!
абе феникс-браво на теб.кога ще идем заедно на излет на антона-аз смятам април да се качвам

-
- фен клуб-скобар
Прави муINCUBUS написа:Феникс,я си кажи,на Кричим или на Въча-щото ако на яз.Въча си хванал тези пъстърви,трябва да ти направим паметник за първооткривател и чемпиън!

Има ,има.
saksi написа:Прави муINCUBUS написа:Феникс,я си кажи,на Кричим или на Въча-щото ако на яз.Въча си хванал тези пъстърви,трябва да ти направим паметник за първооткривател и чемпиън!.
Има ,има.
да започваме да правим паметник-днеска и аз хванах-2 пастърви на яз.ВЪЧА