Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион
В събота бях на Стоево знаете го след Мулдава .
Над селото дето са две малки язовирчета едно под друго та долното е свободно - без такса ,миналата гадина преляло и рибата избягала и арендатора го изоставил.
Хванах двайсетина каракуди около 300 гр.
Краварите ми казаха че имало и толстолоб вътре, опитах се да пробвам на ИДА чалъмите
с тапа и пружинка -изкарах 3-4 каракуди(най едрите).
Но в момента поливат и водата пада яко за деня спадна с една педя - може би до седмица ще го източат!
Горното язовирче - такса 5 лв. и е пълно с шаран които е по 5лв.килото.
Наслука на всички!
Над селото дето са две малки язовирчета едно под друго та долното е свободно - без такса ,миналата гадина преляло и рибата избягала и арендатора го изоставил.
Хванах двайсетина каракуди около 300 гр.
Краварите ми казаха че имало и толстолоб вътре, опитах се да пробвам на ИДА чалъмите
с тапа и пружинка -изкарах 3-4 каракуди(най едрите).
Но в момента поливат и водата пада яко за деня спадна с една педя - може би до седмица ще го източат!
Горното язовирче - такса 5 лв. и е пълно с шаран които е по 5лв.килото.
Наслука на всички!
Верния път е най-къс!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
като ми сварши нощната смятам да го пробвам и него,наи вече толостолопа, но и за шаран ще хварлям. и ще дам информация непремено за състоянието му.georgi30 написа:А на Тополово как е дереджето тази година направих два валата там.И не знам вече къде може да се ходи за риба.А на Конуш как е таксата?Тази година не съм ходил там тоест след като измря рибата.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Варнах темата, за да не почваме нова. кои каде ще ходи Събота и Неделя и ако някои има онфо да се корегираме.
утре аз съм към яз.Бодрово, макар да ми се ходиши повиче на Брягово. но познатите ми не са на това мнение.
утре аз съм към яз.Бодрово, макар да ми се ходиши повиче на Брягово. но познатите ми не са на това мнение.
- Румбата
- разбира нещата
Момчета , кажете какъв е реда на реката в Асеновград /над него ,под него / има ли за изкуствени примамки места ! Изобщо нямам никаква представа а ще ви гостувам другата седмица
!!! Блесни ,воблери ,какво гони , какво се хваща !!?

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Риболова из наща река е труден колега ....rumbata написа:Момчета , кажете какъв е реда на реката в Асеновград /над него ,под него / има ли за изкуствени примамки места ! Изобщо нямам никаква представа а ще ви гостувам другата седмица![]()
![]()
!!! Блесни ,воблери ,какво гони , какво се хваща !!?
покрай Асеновград , като хванеш до след Бачково е абсурден
от там нагоре си иска чалъмите
пъстърва , едър кефал , но ако знаеш къде да ги търсишЧ
Ако решиш звънни или поши на ЛС да организираме нещо