В петък ми пристига новото оборудване

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Re: В петък ми пристига новото оборудване

Мнение от HarryCarp »

joroNH написа:
Колега честито за придобивките :smt023 ,само едно предупреждение от личен опит със стойката,ако е на Бер много лесно се чупи в основата където се събират трите крака,защото държачите,които държат крака към основата са от някакъв вид пласмаса :!: :!: :!: Моята беше на тази фирма и на втория излет даде фира единия крак,направо лошо ми стана :( .Дано да нямаш този проблем само внимавай при разпъването и слагането на стойката :wink: .
Момчетата в магазина ме предопредиха и ще дам сега на един мой стругар да ми направи метални такива.
Благодаря все пак за съвета.:smt023
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

HARRY77 написа:
joroNH написа:
Колега честито за придобивките :smt023 ,само едно предупреждение от личен опит със стойката,ако е на Бер много лесно се чупи в основата където се събират трите крака,защото държачите,които държат крака към основата са от някакъв вид пласмаса :!: :!: :!: Моята беше на тази фирма и на втория излет даде фира единия крак,направо лошо ми стана :( .Дано да нямаш този проблем само внимавай при разпъването и слагането на стойката :wink: .
Момчетата в магазина ме предопредиха и ще дам сега на един мой стругар да ми направи метални такива.
Благодаря все пак за съвета.:smt023
Това е решението на въпроса успех :smt023 .
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Макарите са страшни особено за малки язовири на които не търсиш дистанция от ръка. Имал съм удоволствието да ловя с тях просто са невероятни. Шимано си е шимано. Ако не е тайна какви им е цената в момента?
Изображение
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

doko написа:Макарите са страшни особено за малки язовири на които не търсиш дистанция от ръка. Имал съм удоволствието да ловя с тях просто са невероятни. Шимано си е шимано. Ако не е тайна какви им е цената в момента?
На етикет бяха 285 лв.
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

HARRY77 написа:Благодаря на всички за пожеланията.Дано всички тези пожелания да ви се сбъднат и на вас.
Имаше и бонуси във вид на отстъпки.В този магазин просто е удоволствие да се пазари. Просто отделят нужното време на всеки клиент и подават много добра информация за всичко, понеже момчетата които продават са състезатели и имат доста опит.
В други магазини с досада ми показват това което ме интересува.Гледат на клиентите с пренебрежение все едно е поредният който само пита и гледа и не купува.
Това ми е втория или третия случай, когато влизам в този магазин за дребни работи и излизам с доста покупки.
Успех на всички.
Колега честито за новите придобивки, дано да ти служат вярно. А да те питам магазина кой е, защото се сещам за един такъв с описаното от теб обслужване, а те не са много във Варна. Успех
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

GO FISH на полиграфията срещу печатницата.
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”