Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

В петък ми пристига новото оборудване
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Re: В петък ми пристига новото оборудване
Момчетата в магазина ме предопредиха и ще дам сега на един мой стругар да ми направи метални такива.joroNH написа:
Колега честито за придобивките,само едно предупреждение от личен опит със стойката,ако е на Бер много лесно се чупи в основата където се събират трите крака,защото държачите,които държат крака към основата са от някакъв вид пласмаса
![]()
![]()
Моята беше на тази фирма и на втория излет даде фира единия крак,направо лошо ми стана
.Дано да нямаш този проблем само внимавай при разпъването и слагането на стойката
.
Благодаря все пак за съвета.

Това е решението на въпроса успехHARRY77 написа:Момчетата в магазина ме предопредиха и ще дам сега на един мой стругар да ми направи метални такива.joroNH написа:
Колега честито за придобивките,само едно предупреждение от личен опит със стойката,ако е на Бер много лесно се чупи в основата където се събират трите крака,защото държачите,които държат крака към основата са от някакъв вид пласмаса
![]()
![]()
Моята беше на тази фирма и на втория излет даде фира единия крак,направо лошо ми стана
.Дано да нямаш този проблем само внимавай при разпъването и слагането на стойката
.
Благодаря все пак за съвета.

Никога на колене пред когото и да е.
- doko
- ще става разбирач
Макарите са страшни особено за малки язовири на които не търсиш дистанция от ръка. Имал съм удоволствието да ловя с тях просто са невероятни. Шимано си е шимано. Ако не е тайна какви им е цената в момента?
На етикет бяха 285 лв.doko написа:Макарите са страшни особено за малки язовири на които не търсиш дистанция от ръка. Имал съм удоволствието да ловя с тях просто са невероятни. Шимано си е шимано. Ако не е тайна какви им е цената в момента?
Колега честито за новите придобивки, дано да ти служат вярно. А да те питам магазина кой е, защото се сещам за един такъв с описаното от теб обслужване, а те не са много във Варна. УспехHARRY77 написа:Благодаря на всички за пожеланията.Дано всички тези пожелания да ви се сбъднат и на вас.
Имаше и бонуси във вид на отстъпки.В този магазин просто е удоволствие да се пазари. Просто отделят нужното време на всеки клиент и подават много добра информация за всичко, понеже момчетата които продават са състезатели и имат доста опит.
В други магазини с досада ми показват това което ме интересува.Гледат на клиентите с пренебрежение все едно е поредният който само пита и гледа и не купува.
Това ми е втория или третия случай, когато влизам в този магазин за дребни работи и излизам с доста покупки.
Успех на всички.
GO FISH на полиграфията срещу печатницата.