Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз.Александър Стамболийски
Модератор: Кърцата
- zapalen_92
- разбира нещата
Re: яз.Александър Стамболийски
Тези захранки са специализирани чувал съм ги много пъти по ХОБИ ТВ,но аз съм от Павликени и не мисля че ще има такива.Спрял съм се на марката Филстар по горе съм писал.Но на кои вид точно нензнам това се чудя.
Не знам за филстар, защото не съм ги ползвал... просто нямам никакви впечатления. Нека някой друг колега помогне тук... аз съм от габрово, ама в софия живея и си пазарувам тук и като си ходя сабота и неделя при родителите ми ходя за риба с пазара от софия...
виж там отпусни му нещо.... 

- zapalen_92
- разбира нещата
Ми късметлия.Сериозно града ми не е много цветущ и за тфа не мисля че ще има пък и не съм виждал 

Каквато и да вземеш, ако има нарисувана червеноперка - ти си! Аз лично използвам варено жито с ванилия в него и го хвърлям с импровизираните хвърлячки - срязано ПВЦ шише под наклон и забучено на дървено колче. Захранката отива точно на място и малко се разпръсква. Е, използвам и топки, но по-доволен съм от житото. А за групата няма от какво да се срамуваш - все свестни момчета са и съм убеден, че ще ти обърнат необходимото внимание. Няма да съжаляваш, че си се запознал с тях! Айде да ги наскубеш! Успех!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- zapalen_92
- разбира нещата
Мерси то всичките на Филстар от пред има нарисуван шаран,но си пише дал за червеноперка или за кво.
Ми за колегите може се одбия да ги видя
Но незнам 

- zapalen_92
- разбира нещата
Също така ще хвърлям и на дъно на пружина с хялб омесен в нея с две куки,кво ще излезе нензнам 

Там не е подходящо за дъно - много е дълбоко и при вадене може да закачиш в камъните! Ако искаш на дъно, трябва да подминеш сипеите и след ресторанта в ляво покрай вилите е по-полегато - там по-става.zapalen_92 написа:Също така ще хвърлям и на дъно на пружина с хялб омесен в нея с две куки,кво ще излезе нензнам

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- zapalen_92
- разбира нещата
Ееее пък м исе фърляше на пружина бе
Тъкмо се връщам от магазина с накупени нещица.Ето ги и тях:

Нямаше от Филстара.Другия ми въпрос е селдния-На пружината има 4 куки???Тфа маи извън закона а?Или не е?Мисля че е.Трябва да са само 2 така си мисля вие кажете?Така или наче сигурно ще хвърля на пружина пък дано не закачем.Дано щото мразя да си зсъздавам главоболя .но като е камънак яко там сигурно ще си създам
.Пищете. 

Нямаше от Филстара.Другия ми въпрос е селдния-На пружината има 4 куки???Тфа маи извън закона а?Или не е?Мисля че е.Трябва да са само 2 така си мисля вие кажете?Така или наче сигурно ще хвърля на пружина пък дано не закачем.Дано щото мразя да си зсъздавам главоболя .но като е камънак яко там сигурно ще си създам

-
- новобранец
За старите каракутки системата е следната,zapalen_92 написа:Та значи на баща ми са му казали,че на язовира Ал.Стамболийски преди мъгара на сипеите(преди съм ходил там ако това е мястото де едно много стръмно ама много)двама негови колеги единия фанал 10 кг а другия 20 кг чевеноперка и каракуда??Тези цифри са малко съмнителни ми се струваТа някой ако има прясно инфо много ви моля искам да кажете моля ви много.Тъй или иначе в събота сме там и някой ако има съвет нещо да казва.Искам един път поне да си начеша крастата като хората.Ред по ред предните ми излети всичките са за НЕУСПЕШНИ.Трябва ми добра захранка,но като е стръмно там няма ли топките да се търколят и да идат много навътре?Предимно използвам на Filstar.Имат голямо разнообразие,но чесно казано успехи значителни нямам много.Помагайте колеги всеки с каквото може.
1.Мешаш меко хлебче
2.Хвърля топчета на местото което ще ловиш на плувка или дъно <технически> или просто казано<две куки без тежест>
3.Ако кълве каракуда със сигорност ше фанеш.
- zapalen_92
- разбира нещата
Нищо не схванах в този твоя метод???Аз за кво питам ти кво ми кааш
,но все пак благодаря плс хора помагайте 

- ЗАЕКА
- ще става разбирач
До сега бях там лови се амур но за червеноперка и каракуда не съм чул.
- zapalen_92
- разбира нещата
Ама на това място ли?Или друго?На дъно ли го ловят тоя амур?Аз ако фърля на сипея мястото на пружина дали ще закача в камънаците и ще тряя късам?Хелп 

- zapalen_92
- разбира нещата
Кфо ще кажете за един пакет натрошени бисквити победа в захраната???
- maranzika
- сериозен играч
На сипеите пружината ще я скъсаш от раз.Там на дъно не става.
Колеги, другата седмица смятам да отида на яз. Стамболийски, и се питам дали може да ми помогнете.
Вапросат ми е дали има пътищта кадето мойе да се стигне до иязовира през месноста „НАД ЛОЗЯТА” Откам Младен.
Предварително Благодария

Вапросат ми е дали има пътищта кадето мойе да се стигне до иязовира през месноста „НАД ЛОЗЯТА” Откам Младен.
Предварително Благодария