куки MUSTAD

Модератор: sapuna

Аватар
vodi77
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: куки MUSTAD

Мнение от vodi77 »

IDA написа:Аз ползвам няколко серии и номера Мустад , и не съм имал някакви аномалии :roll: Някой може ли да постне оригинални опаковки и повече подробности по този въпрос?
Колега IDA ето ги оригиналните опаковки,а тези в дясно съм ги купувал скоро и те имат щампа на опашката,
както казва колегата butnik :wink:
Изображение
Аз пак съм за риба;;;;
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Тук в Карлово от край време се продават в такива опаковки , само че " на бройка" , по 0.14-0.17 лв.. Всички , без значение размера имат "М" на лопатката. Има и в по-малки квадратни кутийки ( малките номера) , с различен цвят на етикета в зависимост от моделите( тип "кристал" , например , е със зелен етикет) По едно време "пуснаха" е опаковки по 10 ( както останалите куки) , пак с "М" , обаче съм попадал и на куки без "М' 8) Аз съм доволен в общи линии от мустадите , явно не съм попадал на " китайци" :D
Изображение
Аватар
vodi77
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vodi77 »

Еми това са опаковките от едно време.
И аз съм доволен от Мустад,но вече има и доста по добри куки 8)
Аз пак съм за риба;;;;
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

xoxo написа:от много време ходя за риба и бях фен на някои марки/то на времето нямаше и много избор/ но ги отписах напоследък - мустар куки,макарите на пен и мичел,конеца"костенурка".за мустат сега в уикипедиа пише че имат производсво в /цитирам-Norway, China, Singapore, Portugal, Malaysia and the Philippines/.не знам от кои си бях взимал но много бързо се изхабяваха особено в солена вода -дори и без да се закачани в камъни.
:D :D сега избора е много голям и всеки може да си намери такива куки които да му допаднат - няма смисъл да се робува на само една определна марка а и неможе да се каже - е те това е наи доброто - другото са боклуци
Aми това са най-масовите и евтини куки,какво искаш да ловиш една година ли.По време на риболов сменям доста,независимо каква е.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Аз също бях голям фен на MUSTAD.Залагах на моделите 225N, 224N и 204N(говоря за пъстървата) но напоследък много се разочаровам от тези куки.Изключително некачествена изработка и в по леки закачки изправям куката.В последно време предимно залагам на SASAME F-790 много фина и здрава кука.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Един ден не ми издържаха нервите и изперках в кофата всичко на което пише Mustad. Относно произхода на стоките не се измъчвайте да гадаете: "Първо нека се уточним - ВСИЧКО е произведено в Китай !" -думи на вносител. Да не споменавам имена, незнам как ще прозвучи - като реклама или антиреклама. Същия обеща скоро макарите FL да се внасят с неговото име. Няма невъзможни неща за китаеца, всепризнат майстор на клонинга, стига да има кой да поръчва и да плаща. От ментета създаде империя и връщане назад НЯМА. Така че, колеги, свиквайте. Стига вече с илюзиите. Гледайте качеството поне да удовлетворява, а не какво пише под целофана.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

На куките с които ловя пише Made in England,сигурно и тях ги правят в китай.Ползвам Fox,Drennan,Kamasan,Middy.А също и някои модели на Owner и Sasame ,и те ли са китайски.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Ако си ги купил от Лондон може и да не са, но може и да са. Зависи към момента с какво е залят пазара. Аз нали точно това искам да кажа, да не робуваме на марки и етикети, а да подлагаме всичко на съмнение и да споделяме към момента кое става и кое не. Днес Фокс са добри, утре боклук, а, русалка.Какъв е извода - Фокс си развалили качеството, което не е вярно! Просто китаеца е произвел за европазара(по нечия поръчка) поредното менте.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”