Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

на бързо-Оризари
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: на бързо-Оризари
ЗАПАДНА БАЛГАРИАbutnik написа:Пич,няма какво да доказвам на теб,не си наясно с доста работи ,най-малко с риболова в бг.Ако искаш да си го мерим заповядай,аз нямам излишни пари да пътувам до ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ.А костурите как да ги снимам,абе заеби.

Ако пробваш да внесеш тук националистички обиди,заебал си се.Такова нешто ми го кажи в лице,а не тук.5 години живеах в Софиа и никои не ми каза че сам от ЗАПАДНА БАЛГАРИА,и не искам впечатлениата за Балгарскиат народ да ги разрушавам само заради некоиа мишка като теб.Сигурно много хора ште ти се смеат за темичката с костурченцата,но аз какво да правиа.Биди ми поздравен ,повече не ми се вклучваи в темите,а нема ни аз в твоите.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Даи да иа разхубавиме тази темичка,нешто маи се е поразвалила
аде на здраве и за хубаво 

Macedonia

-
- учете се от него
Ми поизтрийте си постовете деnikola polizovski написа:Даи да иа разхубавиме тази темичка,нешто маи се е поразвалила![]()
![]()
аде на здраве и за хубаво