Шаран,черна мряна, балканка и клен!

Модератори: bobopeli, sapuna

Velikana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Шаран,черна мряна, балканка и клен!

Мнение от Velikana »

Браво Доценте...както винаги....Който си го може - си го може :prayer: :smt041 :prayer: :smt041
Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

Бравос ! Ама айде да кажеш де е тая река .....проклета!
Изображение
Аватар
V.Meshkov
новобранец
новобранец

Мнение от V.Meshkov »

Поздрави за отличният улов!В кой район се намират тези реки - шаранова и пъстървова?Преди 7-8 години баща ми претърпя ПТП със старата баба Лада(падна по капак в река,но слава на Бог тате се пребра жив и здрав),та от колата нямаше нищо откраднато освен двете ни пръчки - моята и на тате,а татковата беше абсолютно същата като на майстора риболовец в тази тема - Д.А.М. с червено под водачите и с макаричка Д.А.М - 1:1 с въдицата на една от снимките тук.Знам,че е налудничаво,но все пак ме човърка да попитам от къде сте се сдобили с нея :oops: .
Бъдете здрави и наслука на всички!
Мистър Воблер--разрешава проблеми всякакви!
moholovka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от moholovka »

Добър улов, колега. А за колегата отгоре ще му кажа, че сигурно 80% от по-старите риболовци имат тая комбинация такова телескопче ДАМ с макаричка на същата фирма, или поне са я имали някога :lol:
qcarp
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от qcarp »

vells написа:БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!
:?: :?: :?:
I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

V.Meshkov написа:Поздрави за отличният улов!В кой район се намират тези реки - шаранова и пъстървова?Преди 7-8 години баща ми претърпя ПТП със старата баба Лада(падна по капак в река,но слава на Бог тате се пребра жив и здрав),та от колата нямаше нищо откраднато освен двете ни пръчки - моята и на тате,а татковата беше абсолютно същата като на майстора риболовец в тази тема - Д.А.М. с червено под водачите и с макаричка Д.А.М - 1:1 с въдицата на една от снимките тук.Знам,че е налудничаво,но все пак ме човърка да попитам от къде сте се сдобили с нея :oops: .
Бъдете здрави и наслука на всички!
Да дам някои пояснения. Това телескопче ДАМ, 2,70 метра и макаричката ДАМ са на Васко, който ме водеше по пъстървовата река.Той има поне двадесет най-различни въдици и всичките са купувани от магазини. За да мога да снимам, докато скитахме из джендемите аз не бях разпънал моята въдица и замятахме само с неговата на смени. Чак на широкото при бента, където хванах двете пъстърви - това беше вече с моята въдица, която ви показвам по-долу заедно с рибите:
Изображение

Ето вижте през какви места се провирахме!
Изображение
Изображение

Със същата тази въдичка 2,10 м, хванах и моя шаран на гьола, пак на кука №10 и плувка 1 грам, която се вижда на снимката с пъстървите и рулетката, но просто бях разсредоточил трите съчми, а на реката ги бях групирал. Това китайско телескопче купих за 7 лева миналата година от магазина на колегата Бразилиан преди Сточна гара. Макарата също е Дам отпреди 15 години и в момента е с повреден бигел, но и така лови, защото авансът е добър.
И реката, и микроязовирчето с шараните са в Ботевградския регион, но точно местоположение не давам, защото и без това там вилнеят едни от най-гнусните бракониери. Последната мода е да млатят със страшна сила по камъните в реката с вария /десеткилограмов чук/, рибата под камъка се зашеметява и я обират до шушка :evil: :evil: :evil: Други методи - хлор /така наречените бели престилки/, бомби, електрошок, вилици на нощно фенерче и други такива "изобретения"
Надявам се никой да не ми се разсърди, че не откривам местоположението, аз още миналата година обяснявах този въпрос.
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”