Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Мистър Мърфи беше с мен!
Re: Мистър Мърфи беше с мен!
GODzillata,
Не че се радвам, даже напротив съчувствам ти - но е приятно да имаш съпартиец.
И мен миналата година ме налегна нещо такова, тежки дървета заседнали на буна с въжето от колата дърпах, но го удавих, удавих и второто резервно (ходих си до вкъщи за него), във водата падах, приспособления и инструменти губих, спинингарката си счупих..всичкото за нула време.
И още не ми се е разминало....от време на време ми се случват разни дивотии - като те хване държи яката.
Ама така е на Дунава - изненади винаги има.Това му викам правене на спомени.
Дано да ни потръгне и на нас най-после....време му е.Рецепта против карък нямам, и незнам как ще стане ??
Не че се радвам, даже напротив съчувствам ти - но е приятно да имаш съпартиец.
И мен миналата година ме налегна нещо такова, тежки дървета заседнали на буна с въжето от колата дърпах, но го удавих, удавих и второто резервно (ходих си до вкъщи за него), във водата падах, приспособления и инструменти губих, спинингарката си счупих..всичкото за нула време.
И още не ми се е разминало....от време на време ми се случват разни дивотии - като те хване държи яката.
Ама така е на Дунава - изненади винаги има.Това му викам правене на спомени.
Дано да ни потръгне и на нас най-после....време му е.Рецепта против карък нямам, и незнам как ще стане ??
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Адаш,ВЕРНО,я запали една голяма свещ,че кат ми дойдеш да направим нещо по въпроса.То ти май тази година още нямаш свестен рибок?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- GODzillata

Адаш, верно май трябва да запаля свещ, че като дойда да не те прихване и теб каръка.

Единствената ми що-годе свестна риба този сезон е шаранче 4 кг.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- учете се от него
Почни от толстолобите , "на плувка" (тапа) , там разкаръчването ти е почти сигурно ( ама от ръка , не с лодка)GODzillata написа:![]()
....... Ама така е, 'щот не ми се лови на плувка.......![]()
![]()

-
- вече хвърля и на тежко
Малииии
брато,такъв карък.Ти си опасен за себе си?Ходи на риболов с нежни рибки,дано от там ти се разбие каръка.Успех .

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Абе кви черкви бе вии луди ли сте. Я иди на кръчма бе събери 3-4 другари яко полейте и готово...черкви и куршуми да-да врели-ни-кипели ... 

- valeri
- разбира нещата
Срам ме е да се обадя,но не си само ти .Да се надяваме на по добри времена
.
А лодката жив и здрав да си .Другото все ще намериш изход или вход на ситоацията.
Пишеики тук ,дали не се лъжа наскоро ти май продаваше хубава лодка

А лодката жив и здрав да си .Другото все ще намериш изход или вход на ситоацията.
Пишеики тук ,дали не се лъжа наскоро ти май продаваше хубава лодка

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Малий това наистина е за раздел опасни риболови, Godzila силно ти съчувствам и не знам кой може да ти даде свястен съвет но според мен земи зарежи тая река за известно време пък .... току виж се оправили нещата!
Верния път е най-къс!
- КИРО
- Обратна връзка:
Ааааа.заряза е,при мен е сега,праща на всички поздрави,скоро ще се появи.veso написа:Малий това наистина е за раздел опасни риболови, Godzila силно ти съчувствам и не знам кой може да ти даде свястен съвет но според мен земи зарежи тая река за известно време пък .... току виж се оправили нещата!
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- ще става разбирач
човече ти направо ме разби имах чувството че като чета написаното от теб се едно гледах филм.... :Д :Д страшен ден си имал...но как да е дано занапред да не се повтаря..успех 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Откъде я изкопа тази стара тема бре, особено в този студ като му напомниш на Кирето за тази лятна случка, ще вземе да се поболее, треа да търси начини да се сгрява у тез' студове ... Мисли му, Киреfish_go написа:човече ти направо ме разби имах чувството че като чета написаното от теб се едно гледах филм.... :Д :Д страшен ден си имал...но как да е дано занапред да не се повтаря..успех

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
не знам от къде я намери толкова каръкщина....
но евала за смелостта с която пишеш за случилото се
но евала за смелостта с която пишеш за случилото се