Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Едра каракуда
-
- научил се да хвърля
Re: Едра каракуда
Аз знам че каракудата яде хайвера на другите риби и се въдят като мухи!!!Има ги навсякаде!!!Претеглихме рибата беше 6кг(неизчистена).Някой ме изкараха убиец на риба но не ми пука!!!Рибата вече е изядена с 7 двулитровки и 0.500 ракия!!!

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Важното е че сте си изкарали весело.Roshav_Doktor написа:Рибата вече е изядена с 7 двулитровки и 0.500 ракия!!!![]()
![]()
![]()

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- учете се от него
Ма що така сте се изложили с ракиятаRoshav_Doktor написа:Аз знам че каракудата яде хайвера на другите риби и се въдят като мухи!!!Има ги навсякаде!!!Претеглихме рибата беше 6кг(неизчистена).Някой ме изкараха убиец на риба но не ми пука!!!Рибата вече е изядена с 7 двулитровки и 0.500 ракия!!!![]()
![]()
![]()

-
- научил се да хвърля
Колега аз съм малък aко не си рабрал!!!Тази година ставам на 17год!!!Запален съм на тема риболов ходим с приятели,с баща ми с колеги на баща ми!!!Пием ракия ама нали знаеш сега младото поколение на бирата набляга иначе и ракия пуцаме ама зимата я обичаме повече!!!Наслука!!!
ПП:IDA на теб колега ти благодаря изкренно за комента в който един вид нареди хората които малко или много завиждат и ми обесняяяват да пусна таранката е па няма! МЕРСИ!!!!
НАСЛУКА!!!!!!!

ПП:IDA на теб колега ти благодаря изкренно за комента в който един вид нареди хората които малко или много завиждат и ми обесняяяват да пусна таранката е па няма! МЕРСИ!!!!
НАСЛУКА!!!!!!!

Последно промяна от Roshav_Doktor на Пет Авг 08, 2008 10:00 am, променено общо 1 път.
"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Roshav_Doktor написа: ПП:IDA на теб колега ти благодаря изкренно за комента в който един вид нареди хората които малко или много завиждат и ми обесняяяват да пусна таранката е па няма! МЕРСИ!!!!
А ти не им се вързвай,6-7кг не са 6-7 тона,нали за това си отишъл за риба,да има какво да сложиш на масата.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- maver13
- вече хвърля и на тежко
Плюс това си бил с приятелиКИРО написа:Roshav_Doktor написа: ПП:IDA на теб колега ти благодаря изкренно за комента в който един вид нареди хората които малко или много завиждат и ми обесняяяват да пусна таранката е па няма! МЕРСИ!!!!
А ти не им се вързвай,6-7кг не са 6-7 тона,нали за това си отишъл за риба,да има какво да сложиш на масата.

aide nasluka
Вече съм във ваканция.От тук нататък и аз съм там.Но през последните години не хващам нещо по различно от таранки.Миналата година един изхвърлил негасена вар и оттогава не ще да кълве. 

Наслука!
-
- разбира нещата
За мен едрите каракуди са много по-вкусни от шарана....а и между другото ако дден водоем е зарибен с таранки те няма да имат свършване когато ловиш на въдица...така че те се размножават винаги и някои от тях вече са си сложили край на живота като налапат куката...
А за да се загуби запаса това става само от бракониери, лично аз не виждам как може да се обезриби с въдици?!
А за да се загуби запаса това става само от бракониери, лично аз не виждам как може да се обезриби с въдици?!
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!