"браво" на xenohack и Киро

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: "браво" на xenohack и Киро

Мнение от GODzillata »

КИРО написа:toxin34 :mrgreen: :D
Умори ме,как позна от пърия път?
Другите цяла година не разбраха,че съм бракониер. :D

:lol: :lol: :lol:
Адаш, вярно си бракониер, я виж к'ва маломерна риба имаш на аватара. :P :wink:
Хайде, до утре на живо! :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

toxin34 ,Баце,не си познал,баш пък Киро бракониер :roll:
Не си в час нещо май,
подклаждаш караници във тая тема,която според мен си е за триене.
Насочи си енергията за нещо по позитивно,нищо няма да излезе с тая саморазправа, освен да си създадеш главоболия.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Адаш,включвам се периодично,че след малко ми идват гости,и оная малката е в тигана.До утре.
Силвестре,намали оборота,няма смисъл.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogi1 »

Еми то май всички сме бракониери тука :D :drinkers: :D
BULGARY
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Тъпа работа неви отива май. :( :( :(
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

gogi1 написа:Еми то май всички сме бракониери тука :D :drinkers: :D
Аз съм със сигурност- ловя от време на време нощно време , прибирам от време на време и наднормено количество 8)
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

xenohаck написа: :lol: :lol: Да знаеш ,че и Krokibg и той е модератор и той е към нас незконните Бракониери ! А пък ако ти трябвам да ме мернеш със сарите и серкметата заповядай на Ивайлоград почти всяка събота и неделя съм там , обаче много е дълбок язовира там да знаеш ! :finga: :D

Батка даваш много лош пример!!!Модераторите не подклаждат конфликтите и не се наричат бракониери, дори и на майтап.
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

Батка даваш много лош пример!!!Модераторите не подклаждат конфликтите и ........
.... :smt023
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

toxin34 написа:пуснах една анкета за да видя кой кокво мисли за проблема с бракониерите и бездействието на ИАРА на някои места,и найстина видях.Видях че 73% от гласувалите са за това сами да си помогнем.От другите двама са бракониери както сами се хвалят(и то тези двамата са МОДЕРАТОРИ!!!!!!!!!!)Браво,браво на xenohack и Киро!С такива модератори саита отива на кино не на риба.Кире,морски седи си там до големия гьол и не даваи мнения по тема от която нищо не разбираш.Xeno,гледай да не те мерна с това срекме някъде.Al Kapone,братко съжалявам,че ти създадох проблеми с тази тема и с анкетата,но това е рибарски сайт и в него място за бракониери мисля че няма(още повече когато са и модератори).с някои от вас се запознах лично и мога да кажа че на 100% сте свестни хора.Но....не мисля че мястото ми е тук щом бракониери ми дават акъл какво да пиша и как!!!и смятат темата за смешна.Помислете върху това:бракониери модератори в рибарски сайт!!!!Айде от мен толкова,с който се познавам ще поддържам връзка но не мисля да пиша повече във форума,даже мисля и изобщо да не влизам повече.Честити ви бракоратори и модениери.

Батка ти явно си некакъв екстрасенс щом като знаеш кой е бракониер и кой не.Недей да създаваш конфликти във форума и да обиждаш хора без да ги познаваш. Някой ако ти каже ,че е убиец не означава, че е такъв.Това, че на някой колеги не има хареса идеята ти за саморазправа с бракониерите, не ги класифицира като такива.Просто идеята, не се обиждай, ама си е тъпа.Или не знаеш с какво се захващаш или си много самонадеян.Едно е да пребиеш някой парашутист, друго е да излезнеш срещу някоя добре въоражена бригада мрежари.Нормално е на даден пост, едни да се смеят, други да го приемат сериозно, все пак сме различни хора с различни възгледи и разбирания.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”