Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

butnik & SONY - Оризари
- malkia_joro
- разбира нещата
Re: butnik & SONY - Оризари
Браво
Като ви гледам ще отворите нова глава в съвременния риболов "Мачов риболов на щука със самозакачаща се стръв"
Другият път за по-сигурно си сложете метални поводи!

Като ви гледам ще отворите нова глава в съвременния риболов "Мачов риболов на щука със самозакачаща се стръв"

Другият път за по-сигурно си сложете метални поводи!

Красотата на живота е в това,че продължава.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Отиваме за костур-хващаме щука,като идем за щука хващаме ......Как да го предвидя това.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- учете се от него
Колега , имам доста хванати там , повечето около 1.500 и една 3.500. Основно , по-точно единствено с този монтаж:butnik написа:Отиваме за костур-хващаме щука,като идем за щука хващаме ......Как да го предвидя това.
С единична кука 4/0-6/0 и стръв едра червеноперка или уклей. Интересното е че кълвът лятото в най-големите жеги и то по обяд ; дълбочина 3-5метра. Имам хванати и две бели риби по 2.500 , точно на "макарата" , едната в 5.00сутринта , другата в 17.00. Сега не знам дали има все още бяла...Другият монтаж е дънен , но пак в близост до брега или укрития Нанизвам на основното , вирбела на повода с куката(при този монтаж ползвам тънък стоманен повод облечен с черен найлон, куката-като в горния монтаж,. В долния край на основното -70/80 гр конусовидна тежест с вирбел. На един метър над нея щипвам на основното едра мека съчма. На един метър над първата съчма щипвам още една. Фактически рибката се движи ограничена от двете съчми-нито може да се забие в дъното , нито да изплува горе. Пръта на стойка и аванса разхлабен до край.

Знам че не си по дънарските истории , ама метнете 2-3 сопи с тоя монтаж

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
на фидера става,с лек куршум,на придърпване.миналото лято изкарахме няколко,на слънчак.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Поздравления за риболова, и се чудя що не зема да се запиша за един риболов с вас на това пусто Оризари, дето го недолюбвам по проницип ама....по край вас може и да ми хареса.
Ицо ми много специална марината си и приготвил бре !
Верния път е най-къс!
-
- учете се от него
Гьола определено е много "таласъмски" и трябва добър екскурзоводveso написа:Поздравления за риболова, и се чудя що не зема да се запиша за един риболов с вас на това пусто Оризари, дето го недолюбвам по проницип ама....по край вас може и да ми хареса.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Абе и там са ме яли комарите знам го гьола. Ама каква и колко риба има
като на всякъде .
Той още Иван Костов най добре го каза "Общо взето - всичко общо е вече взето".

Той още Иван Костов най добре го каза "Общо взето - всичко общо е вече взето".
Верния път е най-къс!
Определено щуката не е взета още.Има е доволно в Оризари,но забелязвам че и много маломерни се прибират.Завалиите са още глупави и някои се възползват от това.Рибари?Имал съм случай в който съм давал на колега щука около 2,5кг за да си пусне от живарника 2бр.по 0.4кг.на които толкова се радваше.Помисли ме за хаху но останах доволен.Не знам защо ламти толкова много човек,но според мен щуки под две педи или 0,8кг.трябва да се пускат и ще се радваме още дълго време на това красиво езеро.Така мисля аз.IDA е прав като пише,че качествените риби си имат сезон и място по различни от на другите водоеми.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
колеги,снощи и ние го посетихме.татко хвърли на каракуда за щука-на тапа.още не бяхме разпънали и другите такъми и ряллл.щеше да му я вкара във водата.след кратка борба-изненада-бяла риба.закожа кантара на 1.300.аз с мача на симеон-някои друг костур.
п.с.ама много комари там.направо си те ядат гадовете.наслука на всички...

п.с.ама много комари там.направо си те ядат гадовете.наслука на всички...

-
- учете се от него
Браво бе колега , значи белите още ги има тамnano_boy написа:колеги,снощи и ние го посетихме.татко хвърли на каракуда за щука-на тапа.още не бяхме разпънали и другите такъми и ряллл.щеше да му я вкара във водата.след кратка борба-изненада-бяла риба.закожа кантара на 1.300.аз с мача на симеон-някои друг костур.
п.с.ама много комари там.направо си те ядат гадовете.наслука на всички...![]()
![]()

монтажа беше щукарски,ама и таранката си беше бая едра.и какъв удар само.щеше да вкара пръчката.снимки в галерията,че още съм зелен.

На каква дълбочина беше тапата и колко голяма беше рибката за стръв? Благодаря 

TICA FAN
- rosboz
- ще става разбирач
е наистина страхотно изживяване.
А тя щуката наистина може да ти поднесе всякакви изненади.
Преди седмица на kocet0 една в преследване на клатушката изкочи на брега.Той по-добре може да каже какво е изпитал.
Вчера бях на Марица и минах покрай дупката , но видях една моторница да се препуска.
А тя щуката наистина може да ти поднесе всякакви изненади.
Преди седмица на kocet0 една в преследване на клатушката изкочи на брега.Той по-добре може да каже какво е изпитал.
Вчера бях на Марица и минах покрай дупката , но видях една моторница да се препуска.
ski today
work tomorrow
work tomorrow