Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Предложение !!!
Модератор: sapuna
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: Предложение !!!
ЗНАМ.- ЗАПОЧНАХА МЕ.
ХА НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ

ХА НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ

Пълен ташак! Пичове, какво не му е наред на сегашния регламент за избор на място и дата за НС!? Просто трябва, и е крайна време да започнем се държим като големи хора и всичко ще бъде ОК! А за тези, на които по една или друга причина това не им се отдава си има начини да бъдат поставени на място. Еднственото нещо на което трябва да се обърне внимание е времетраенето на анкетите и кои имат морално право да гласуват в тях. Не е ясно защо трябва срещите да се състоят на един или два язовира при положение, че има много красиви места по нашата Родина!? Мнозинството тук са разумни хора и не виждам причина да се отказват от правото и отговорността да имат право на глас. СеДеСе, СеДеСе, СеДеСе, опс то вече май няма СДС!

Последно промяна от Nedeltcho Delev на Чет Авг 14, 2008 2:40 pm, променено общо 1 път.
Nedeltcho Delev написа:Точно със това гласуване почнаха проблемите! ...

Ташака става още по-пълен! Сега като се замисля, защо трябва да газиме в кал до колене на някой гьол, дайте по-добре да избереме някоя хубава поляна или горичка в центъра на БГ и там да си организираме купоните во век и веков!
Неделчо, брат, те проблемите са си наши и ние трябва да си ги решаваме, а не да си заравяме главите в пясъка!
Дано да не ме разберете правилно!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Последно промяна от Божидар на Чет Авг 14, 2008 5:13 pm, променено общо 1 път.
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Явно слънцето днес ми е размътнило акъла и сега разбрах,че не съм прав
затова си изтрих по горе написаните глупости 

- krokibg
- учете се от него
Аз ходя и гласувам на избори,но срещу продажниците които от години ни правят на маймуни и искат да ни направят роби във собственната ни държава !!! Направеното от мен предложение ще ни лиши от възможноста да се скараме заради близостта на определени водоеми до нашите градове или отдалечеността им.Ако решават пет човека на които им имаме доверие и сме дали правото за това,то означава че сме съгласни със решението им.Едно е да се пазарят петима,друго е да се карат 105ма във форума.Отнема много време,стават скандали,скарват се приятели,и съм във състояние да изброя още десетки неща които са във подкрепа на моето предложение !!! Никой никого няма да кара на сила да ходи където и да е,просто или има желание и време да дойде или просто си стой на компа и ще се кахъри и кълне че на следващата ще дойде ако ще и жена му да го напусне
Целта е да се предложат няколко водоема,да се пресметнат плюсовете иминусите и тези пет човека да решат кой поред язовир ще е мястото на следващата среща.Нещо такова :
№1 - Искър
№2 - Жребчево
№3 - Ивайловград
№4 - Кърджали
№5 - Тича
Тази година на единия,на другата следващия и така докато не измрем като дъртаняни

№1 - Искър
№2 - Жребчево
№3 - Ивайловград
№4 - Кърджали
№5 - Тича
Тази година на единия,на другата следващия и така докато не измрем като дъртаняни

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
България е колкото една човешка длан
Мисля, че на Езерово това се доказа
, но въпреки всичко, все пак трябва да се съобразяваме със разстоянията
Едно 4-5часово пътуване е доста притеснително за такива като мен
и после-ГЕРОИТЕ СА УМОРЕНИ
\виж галерията на Румци\
Според мен нека бъде някъде по-вцентъра па може и на река дори
Нали важна е срещата, а не рибата, която можем да хванем
Пък може и да не съм прав 

Мисля, че на Езерово това се доказа

Според мен нека бъде някъде по-вцентъра па може и на река дори

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- ribarq
- сериозен играч
Подкрепям идеята с 2 ръце , но няма ли да е по добре, вместо да предлагаме колеги да се справят с тези задачи ,понеже не всеки може да отдели повече време за хобито си и т.н. Някой доброволец( доброволци) да изяви желание да се справя с всичко това , някой който има достатъчно време и възможности ! Без значение дали е някой от младите колеги или от по старите ! Все си мисля ,че ако някой изяви доброволно желание да се заеме със тези задачи , ще има по голям стимул и желание да се справиKrokibg написа:Колеги,поради зачестилите проблеми при вземането на решения за НСрещи,предлагам да номинираме и изберем петима /5/колеги,които да преценяват и решават къде да е всяка следваща НСреща !!! За целта е необходимо да им дадем карт-бланш за това.Предлагам,Илийката/Снегк/като човек който всяка година по два пъти обикаля страната и минава през много водоеми и ги познава.Сапуна,поради това че е наясно със много неща - знае като присъствал на всичките срещи какво е необходимо за целта и критерийте на които да отговарят водоемите.Павката/сестрата/като човек уважаван от всички,който също има достатъчно рутина и познания за риболова и знам че е прекрасен организатор на срещи/Дунава-Русе от преди два месеца/.Иво/Ивака/ и Краси/Поборникав/.
Има още много колеги които бих могъл да номинирам-Чапара,Деди,Наско 2,Павел Иванов и т.н и т.н,но няма как да са сто човека във тази петица,и нетрябва !!!
И така :
1. Илийката -Snegk
2.Митака -Sapuna
3.Павката -Sestrata
4.Краси -Поборников
5.Ивчо – Ivaka

Да не си помисли някой ,че се заяждам .... просто изказвам моето виждане на нещата !

Много ми е интересно , какво мислят и останалите колеги по темата ...

-
- кандидат преподавател
Критерий на който трябва да отговаря водоема за НАЦИОНАЛНИ СРЕЩИ:
1. Разполжение в центъра на БГ
2.Проходимост за обикновени коли
3.Равно и удобно място за палатки
4.Защитен от метеорологични аномалии
5.В близост да има гора или храсти
6.Достъп до населено място и магазини
7.Покритие на GSM на Иваиловград е проблем
8.Може и риба да има
Някой ако съм изпуснал нещо нека ме допълни.
1. Разполжение в центъра на БГ
3.Равно и удобно място за палатки
4.Защитен от метеорологични аномалии
5.В близост да има гора или храсти

6.Достъп до населено място и магазини
7.Покритие на GSM на Иваиловград е проблем
8.Може и риба да има

Някой ако съм изпуснал нещо нека ме допълни.

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...каравани,кампери и ....микробуси с ЖИВА БИРАПоборников написа:Критерий на който трябва да отговаря водоема за НАЦИОНАЛНИ СРЕЩИ:

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- кандидат преподавател
.d_bozhkov написа:...каравани,кампери и ....микробуси с ЖИВА БИРАПоборников написа:Критерий на който трябва да отговаря водоема за НАЦИОНАЛНИ СРЕЩИ:
2.Проходимост за обикновени коли![]()
![]()
![]()
А и за младите момченца като 5кила на близо да има какички.

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ти се подготви пак с някой диск на Роко
...че не се знае
( извинявам се за спама по темата)

...че не се знае

( извинявам се за спама по темата)

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- ivan_yo
- разбира нещата
Хайде най после насрочете датата и гьола че да не се дъвчим повече.
А КО НЯКОЙ СЪМ УБИДИЛ : ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ И ПРЕД ВСИЧКИ
А КО НЯКОЙ СЪМ УБИДИЛ : ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ И ПРЕД ВСИЧКИ

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- учете се от него
Солидарен съм с мнението че най-добре е за такива мероприятия да има постоянен организационен комитет от ръководството на Форума и регистрирани потребители. Абсолютно подкрепям мнението на колегата Поборников за най-общите параметри на които трябва да отговаря водоема за Национална Среща. Не е редно да се номинира водоем който е вододайна зона и има ред забрани и ограничения , или такъв като "Въча" , дето ще трябва алпинистко оборудване за по-голямата част от групата. Става дума за Национални Срещи на които едва ли риболова е най-същественото.
Аз до сега не съм бил на такава и по принцип от гледна точка на местата за риболов и риболова , ми е все тая къде ще бъде. Но не става дума само за риболов..... , риболови бол- всяка седмица по няколко и къде ли не....
Аз до сега не съм бил на такава и по принцип от гледна точка на местата за риболов и риболова , ми е все тая къде ще бъде. Но не става дума само за риболов..... , риболови бол- всяка седмица по няколко и къде ли не....