Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кленове вместо шарани
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Кленове вместо шарани
Браво за хубавите кленчоци.Ако се ловят такива едри ,направо се отказвам от шараните.
Наскоро и аз се отчетох с един по- едър клен ,но на воблер.Щеше да ми извади пръчката от ръката.Ама го извадих.Не се похвалих защото нямах с какво да снимам на реката.Снимката в галерията е от вкъщи.
Поздрави за добрия излет и другия път още по-големи!
Наскоро и аз се отчетох с един по- едър клен ,но на воблер.Щеше да ми извади пръчката от ръката.Ама го извадих.Не се похвалих защото нямах с какво да снимам на реката.Снимката в галерията е от вкъщи.
Поздрави за добрия излет и другия път още по-големи!
Риболовът не е слука,а наука!
Браво.Много добър риболов,макар и без шарани
Те ако излизат все такива кефали...мани ги шарковците
Майтап.Другият път ги редувайте-ред шарани,ред кефали 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво Никола готин репортаж и риболов!Поздравления 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво бе Никола,ти ме смая с тоя клендак.За какво ти е шаран ,те кленовете при вас по големи от нашите шарани

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
браво това е парчето 

-
- сериозен играч
верно е ного голем ,Браво Никола.IDA написа:Никола , голям кефал бре![]()
![]()
![]()
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На всички ви пожелавам такава слука.
Да ви кажа на кратко как го хванах-На монтажа за шаран през цела ношт нахалставаха кефали.Ксаха топчетата,по малко,а поприличните се хваштаха.Аз сам легнал да спиа,а то цела ношт свиркат сигнализаторите,но за кратко,когато клена гризе от топчето.Вече ми беше омрзнало да ставам,когато в 4-30 сутринта по не знам кои пат се повтори кратко тиит.Аз чух ,но не исках да стана,за 2-3 минути пак тиит.Ставам да видиа какво е станало,когато гледам наи десната прчка од род пода отчита удар.Аз засичам ,и осештам нешто,но не чак толкова сериозно.Вече сабирам целото влакно,когато в раката хваштам празна кука,а пак виждам клена на един метар от мене как плува.Ах мамка му си казвам,какво е станало.Клена плува хванат около мен ,а куката празна в раката ми.А какво се случило----------
Тои удара в 4-30 на средната прачка,аз не ставам,тои продалжава в десно и хвашта влакното на десната прачка,аз тогава излизам от шатрата и виждам сигнализатора на десната как работи.Засичам и с десната прачка теглим влакното от средната со се клена.И с голема слука тои завршва в кепа.

Да ви кажа на кратко как го хванах-На монтажа за шаран през цела ношт нахалставаха кефали.Ксаха топчетата,по малко,а поприличните се хваштаха.Аз сам легнал да спиа,а то цела ношт свиркат сигнализаторите,но за кратко,когато клена гризе от топчето.Вече ми беше омрзнало да ставам,когато в 4-30 сутринта по не знам кои пат се повтори кратко тиит.Аз чух ,но не исках да стана,за 2-3 минути пак тиит.Ставам да видиа какво е станало,когато гледам наи десната прчка од род пода отчита удар.Аз засичам ,и осештам нешто,но не чак толкова сериозно.Вече сабирам целото влакно,когато в раката хваштам празна кука,а пак виждам клена на един метар от мене как плува.Ах мамка му си казвам,какво е станало.Клена плува хванат около мен ,а куката празна в раката ми.А какво се случило----------
Тои удара в 4-30 на средната прачка,аз не ставам,тои продалжава в десно и хвашта влакното на десната прачка,аз тогава излизам от шатрата и виждам сигнализатора на десната как работи.Засичам и с десната прачка теглим влакното от средната со се клена.И с голема слука тои завршва в кепа.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Диканаров
- кандидат преподавател
Никола, та това не се случва често на обикновените рибари! Това си е кит бе, а не кефал! Честито! Само той да беше и хубавата природа стигат! Да му изловиш и родата по възходяща линия! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Браво Никола добър улов,другия път повече,защо да не и някой шаро.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И да не беше кефала,хубоста на гората и водата ме беха испалнили,а то кефала си беше черешка врху тортатаДиканаров написа:Никола, та това не се случва често на обикновените рибари! Това си е кит бе, а не кефал! Честито! Само той да беше и хубавата природа стигат! Да му изловиш и родата по възходяща линия!

Macedonia

Яки сте македонците,яки

Хубава река си имате,Никола!
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн