Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Детска радост- бенгалски огън!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
Re: Детска радост- бенгалски огън!!!
Ми виж че "хххххх92" , не пишат в темата , бива ли да се зяносва...sapuna написа:Ей маскари дърти,имате си СПАМ тема!!!

-
- научил се да хвърля
Тъй ще е тя???Аре е момци нали темата за нас бре аре давайте тука поствайте!!!Айди ако искате да се запознаем!!!Аз съм Константин,91,от Исперих!!! 

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
- Local
- учете се от него
Имах нерви да изчета само много малка част от хилядите теми, феновете довечера се събираме да се напием и да направим молебен: "бдение за ненападение" , да изгорим за да не светим !!! Жегаааа , искам бира!
Аз чинно смятам да послушам този виден цицист Бат'Ниделчо и довечера да лекувам ли лекувам!
Аз чинно смятам да послушам този виден цицист Бат'Ниделчо и довечера да лекувам ли лекувам!

Клавиатура риба не лови!!!
-
- научил се да хвърля
Хора нещо сте се побъркали от жегата ли е ... от какво е незнам.Пиите по 1-на бира,салдолед ли к'во.. да охладите страстите . Писна ми да ви чета глупостите от сутринта(затова вече няма да им обръщам внимание на такива теми като тази и още куп други )Стига вече безмислени теми .Стегнете се !! Вземете се в ръце и идете я за риба или някъде другаде...То че не остана риба по язовирите и речките си е така ама хай ... Админите да се вземат и те в ръце и ако искат да разчистят тук там из форума , че много се задръсти
(препоръка).Що се отнася до дразгите с по-малките ни СЪФОРУМНИЦИ надявам се вече да сте се разбрали.
Незабравяите , че те се учат и взимат пример от вас ;направляваите ги ако трябва за това онова
и да не забравяме , че те са част от бъдещото развитие на форума
(дано не греша)!!!!

Незабравяите , че те се учат и взимат пример от вас ;направляваите ги ако трябва за това онова

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аиде отиде и тая тема,нали уж за децата беше.
Ми кажете им някоя приказка, изпеите им песен.Те пак за моми и за е.....е .

Ми кажете им някоя приказка, изпеите им песен.Те пак за моми и за е.....е .
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Чета и невярвам на очите си.абре хора, земите варите за риба да ви се охладят мозците малко, че зех да се претиснявам за вас...
за какви 16 годишни говорите , та вие сте като на 10 като гледам 

-
- учете се от него
Честърфийлд , тая тема се появи след ей тая страница:chestarfield написа:Чета и невярвам на очите си.абре хора, земите варите за риба да ви се охладят мозците малко, че зех да се претиснявам за вас...за какви 16 годишни говорите , та вие сте като на 10 като гледам
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... a&start=30
Сигурно не си я прегледал , та се чудиш що я има тая тема

- malkia_joro
- разбира нещата
Темата нещо взе да заприличва на Спам тема-2.А и моето мнение е,че не е редно да ограничаваме малките да пишат само в една тема!
Запаления наистина прекали,но и ние имаме вина за това!Нали ние го посъветвахме да пише всичко само в една тема. Ние не преценихме,че темата се намира в Успешни и го подведохме.Може би трябваше да помислиме,че с течение на времето той ще има и неуспешни излети,ще има и въпроси,ще иска и да се похвали с нова въдица,с нова блесна и т.н.Може би и Деди трябваше да бъде по-снизходителен и като видя развитието на темата,трябваше да я премести в Разни,а не ключ и в коша!
Аз предлагам Запаления да се извини на всички за поведението си,а темата му да бъде отключена и поставена в Разни.
По този начин няма да се нарушават правилата и ще може да си описва излетите,какво е хванал,какво е изпуснал.Да задава въпроси,да се хвали и т.н.
Запаления наистина прекали,но и ние имаме вина за това!Нали ние го посъветвахме да пише всичко само в една тема. Ние не преценихме,че темата се намира в Успешни и го подведохме.Може би трябваше да помислиме,че с течение на времето той ще има и неуспешни излети,ще има и въпроси,ще иска и да се похвали с нова въдица,с нова блесна и т.н.Може би и Деди трябваше да бъде по-снизходителен и като видя развитието на темата,трябваше да я премести в Разни,а не ключ и в коша!
Аз предлагам Запаления да се извини на всички за поведението си,а темата му да бъде отключена и поставена в Разни.
По този начин няма да се нарушават правилата и ще може да си описва излетите,какво е хванал,какво е изпуснал.Да задава въпроси,да се хвали и т.н.
Красотата на живота е в това,че продължава.

-
- учете се от него
Никой не е казал някой ( малките) да се ограничава в каквото и да е , камоли в една тема!

Работата е там , че те не искат да я ползват и се дрънкат наред , където сварят и както намерят за добреIDA написа:Пускам темата , специално за двамата колеги с 92 на края на НИК-а , да си чатят в нея и да не ни занимават повече със щуротии! В темата могат да се включат и съответните фенклубове , също така и по-невръстни колеги (с разрешение на родителите)![]()
![]()

- zapalen_92
- разбира нещата
Да стои в коша,да отлежава
Ще хвана пак дори днес хванах ама няма да пиша.Само това че направих сефтето с новия прът.До тук,няма да казвам повече че не е за тук темета.Като хвана пак ще преценявам дали да пускам 

-
- учете се от него
zapalen_92 написа:Да стои в коша,да отлежаваЩе хвана пак дори днес хванах ама няма да пиша.Само това че направих сефтето с новия прът.До тук,няма да казвам повече че не е за тук темета.Като хвана пак ще преценявам дали да пускам

-
- учете се от него
Еееееех деца, деца - и малки и големи !
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- fleetwood
- научил се да хвърля
Каде са ми детските книжки? Закусиха сивите мишки...
CARPBG.COM
-
- кандидат преподавател
Стига спамехте,я по същество
поздрав за всички дечица пораснали и непораснали и да слушкате.
http://www.vbox7.com/play:28cd91fe

поздрав за всички дечица пораснали и непораснали и да слушкате.

http://www.vbox7.com/play:28cd91fe