Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Една или две въдици
Модератор: sapuna
Re: Една или две въдици
Добре де имало "нов начин, ама аз няма да ти го кажа".
Ти като Троли стана
Както и да, е.
А за проблема с късата пръчка при ползване на подвижна плувка хората са го решили с ползването на дълга пръчка или пък с НЕ ползването на плувка
Но явно колегата, е имал предвид да отдалечава стръвта от лодката само и единствено в дълбочина, тъй, че въпросите ми стават несъстоятелни.
Макар, че вторият ми въпрос остана без отговор, а ми писна да не ми отговарят
Ти като Троли стана

Както и да, е.
А за проблема с късата пръчка при ползване на подвижна плувка хората са го решили с ползването на дълга пръчка или пък с НЕ ползването на плувка

Но явно колегата, е имал предвид да отдалечава стръвта от лодката само и единствено в дълбочина, тъй, че въпросите ми стават несъстоятелни.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Нищо не се връзва, всичко е на бързооткачащи се карабинки, дори въжетата на въдиците към лодкатаlorda написа:Наистина нож ти не требе за да режиш влакното, ама виж въженцето на парашутя ако си го позавързал повечко

Гледай сега Лорде.Аз съм тъпо Теле,а ти тъп Лорд ли сиlorda написа:Добре де имало "нов начин, ама аз няма да ти го кажа".
Ти като Троли стана![]()
Както и да, е.
А за проблема с късата пръчка при ползване на подвижна плувка хората са го решили с ползването на дълга пръчка или пък с НЕ ползването на плувка![]()

Ясно написах,че не ловя по този начин и не е редно да го споменавам.Колегите питай не питай мен.Те са го измислили-не аз.Ако го бях прочел някъде да ти го кажа-ама не съм.Помолили са ме и се опитвам да съм лоялен.Другото е ,че не съм длъжен да отговарям на всеки въпрос зададен ми от човек,който даже не познавам.Аз на жена ми не споделям всичко ти искаш на тебе да се изповядвам.Опитвам се да насочвам хората с мисли.Но си имам и приятели,които са ми по ценни от това да ти отговоря.
С дълга пръчка ще докараш голям сом до лодката,ама друг път.Особенно ако си сам и има вятър.Нали все пак като се измори трябва да вържеш рибата.Това да не ти е уклей да го скубеш с директния телескоп и да го удряш в гърдите си.
И се стегни малко-достатъчно пиша.Или,ако виждаш някой друг да го прави повече от мене се обърни към него.В крайна сметка не съм тъпо копеле,а ти ми покажи,че не си подобна майна.
Като, не искаш да споделиш нещо въобще не го споменавай.
Нямаш грижи.
Но напълно те разбирам.
Аз също крия неща сам от себе си
За дългата пръчка мисля, че сме на едно мнение, а за другото някак ще се разберем.
Естествено, че не си длъжен да отговаряш на сякви сополанковци, пък и аз своите въпроси първо ги зададох кам Диман.
В крайна сметка, е важно до какво становище стигна той, а не ние.
Нямаш грижи.

Но напълно те разбирам.
Аз също крия неща сам от себе си

За дългата пръчка мисля, че сме на едно мнение, а за другото някак ще се разберем.
Естествено, че не си длъжен да отговаряш на сякви сополанковци, пък и аз своите въпроси първо ги зададох кам Диман.
В крайна сметка, е важно до какво становище стигна той, а не ние.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Момчета,успокойте куката бе!Защо после Косьо да Ви е виновен?!?!?! 

Добре сте вие, всичко ви е ясно под шапката и се чудите за какво да се дерете, ами аз я карам тука на безалкохолно, че съм и на работа
.

Сапуне прав си бате.Ама как да му отговоря,като сега ми вика,че Диман питал,а в поста си пише за мене и Троли.
Diman написа:Добре сте вие, всичко ви е ясно под шапката и се чудите за какво да се дерете, ами аз я карам тука на безалкохолно, че съм и на работа.
На мен доста неща не са ми ясни, пък и никога няма да ми станат поради факта, че този риболов не ми, е стихията.
Тъй, че не се плаши, ами гони рибите.
Емо помага с квото може.
Дръж се здраво за него.
Друг сомаджия не би писал, колкото той.

Наистина, Емо и още един двама превръщат този подфорум в нещо смислено. Жива школовка, която остава за поколенията. Спорта е опасен, ние сме луди глави, но такива ще има и след нас и те трябва да знаят с какво се заемат или най малкото да се научат как да не полетят към дъното(изобщо не се шегувам). Тук се искат здрави нерви, физическа сила и цялата теория на куп в главата, за да си готов при всяка ситуация. Поне година четене и още толкова писане докато се почувстваш готов( разбира се ако нямаш учител по практика).
Ходене за риба е истината.
Нищо не се научава без практика.
Знание, което не е изстрадано, не е знание.
Нищо не се научава без практика.
Знание, което не е изстрадано, не е знание.

- barutchiata ©
- Администратор
Последно една или повече въдици или да заключвам? 

Нито "една", нито "повече".
Отговора е 2
Моля, ключ!
Отговора е 2
Моля, ключ!
- barutchiata ©
- Администратор
Вече ще знам, че 2 не е повече от 1.