ЧЕРНОМОРСКА СКУМРИЯ

Модератори: emo vasilev, alekst

rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Aбе атилас ...като го засичш така лошо момчето поне се обоснови
Не ги разбирам много морските риби по отношение на хващането но съм чувал от професионални рибари това за скумрията
А за змиорките ..по принцип и за размножаването е вярно и тя се казва европейска речна змиорка ..а в черно море остават единичи екземпляри
...
Дебелите книги това пишат
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

atilias не се прави че разбираш многа че такива немога да ги трая като невярваш ела във вкъщи да питаш или ела на морска гара там има един дядка с миксер който идва там всеки ден той ни видя !
Аватар
atillas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atillas »

kalkan4o написа:atilias не се прави че разбираш многа че такива немога да ги трая като невярваш ела във вкъщи да питаш или ела на морска гара там има един дядка с миксер който идва там всеки ден той ни видя !
аз не се правя че ги разбирам
аз наистина ги разбирам
и нема нужда да питам дядката с миксера
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

А така....екшън искам ... :lol: :lol: :lol:
че то иначе...какво става...само лекции. Има някои, които задават и подлички въпроси...после не било така...ами онака...затова:
Накрая се събираме за риболов ...и дупе да му яко, на тоз който не може да хваща...както се раздува тук....ВКУПОМ МУ ОТИВАМЕ НА ГОСТИ....ДО ОПУСТОШАВАНЕ НА ФРИЗЕРИ И ХЛАДИЛНИЦИ .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

atillas написа:
kalkan4o написа:atilias не се прави че разбираш многа че такива немога да ги трая като невярваш ела във вкъщи да питаш или ела на морска гара там има един дядка с миксер който идва там всеки ден той ни видя !
аз не се правя че ги разбирам
аз наистина ги разбирам
и нема нужда да питам дядката с миксера
Щом ги разбираш извадими черноморска скумрия !

Да видя ако щеш влизай с лодка ако щеш на пристанището на буните от брега в кенефа във вас кадето щеш !
Аватар
atillas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atillas »

калканчо
от всичките ти мнения и изказвания досега се вижда че не разбираш нито от риби нито от риболов , язък че си от Варна,
аз не разбирам откъде идва това твое желание да даваш профански мнения в почти всеки пост , не стига че се излагаш ами и губиш нашето време да ти обясняваме защо не е така ами е иначе/последната ти изцепка която видях беше за видовете попчета /
да си ме видял да се изказвам за........отглеждането на буби ?...или.......плетене на чорапи на една кука ? ..
не ,не си ме видял
защо ли?
защото не разбирам от тия неща и ако почна да давам мнения ще стана за смях ама на тебе явно не ти пука като изглеждаш така
то си е твоя работа
аз спирам да се занимавам с тебе
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

кой е по-по-най - ето това е смисъла на форума. Пишеш си мнението и си го отстояваш...на който му харесва - добре...на който не му харесва и се има за още по голям по-по-най да си наточи пръстите и да пише.
...въоръжаваш се с нерви, знания, логика ...и всичките му нужни неща и работиш по въпроса да станеш най-по-по-най.
..пожелавам ви го... :lol: :lol: :lol:
Само не се отказвайте ! /по умният си мълчал, казват - ами какво му е умното на това? - как знанията, мъдростта и опита са се съхранявали през времето/
...смисълът е в общуването без отказване - независимо от симпатиите или несимпатиите
...а, ядосването и гнева срещу опонента - естествено трябва да бъдат в рамките на правилата на форума.
Последно промяна от durumov на Сря Авг 24, 2005 3:49 pm, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Ся прав си че нерабирам много все пак сам доста малък на 14 съм и отскоро почнах да ходя за риба !

Но за това че едно аверче хвана змиорка съм съгласен да дойдеш некой път с нас да питаме старите рибари дето ни видяха !

И за това че според тебе има черноморска скумрия мога да ти гарантирам че нема такава и сега ще ти обясня !

Майка ми и баща ми имат фирма за изкупиване и преработка на морски продукти Електа се казва и ся вече 10 години са в бранша и са от най големите фирми в българия в тоя бранш може би в топ 3 примерно и то от самата им работа се разбира че знаят сичко покрай рибите в черно море!

Баща ми ми каза че няма такава и просто ако имаше нема как да незнаят и няма как за 10 години 1 скумрия да не се е хванала в мрежите нали !?

През 20 век черноморската скумрия се появява два пъти за по 30 години и изчезва така твърдят И дебелите книги които вкъщи ги има в изобилие !
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”