коя да е новата

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Коя от трите?

Анкетата свършва на Пет Сеп 12, 2008 9:04 am

http://orozov.com/rods_in.php?id=1&rid= ... e=1&tip=26
5
22%
http://www.robinsonbg.com/catalog.php/a ... id.1/pid.4 - gtr spinner
4
17%
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2207
14
61%

Общо гласове: 23

_DK_
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: коя да е новата

Мнение от _DK_ »

ключ
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Власт имащите са се възвърнали от състезание и напиване и се чудят защо да заключват темата :roll: Нека си остане отключена докато тестваш новозакупеното въдиче и дадеш отзиви доволен или не от него па тогива ако искаш катанец никви ядове :wink:

пп - Марко Поло вече да се именува като Марко Сома :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
_DK_
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от _DK_ »

:D Щом казваш.След подробен оглед на спрото установих, че нещо в тая пръчка куца...в орозов им бяха хартисали само 2 на 2.70.....на едната върха и беше леко изкривен в ляво, а на другата в дясно, тук-там намазани със смола кадето не трябва и с още наколко кусура, а пък и самата пръчка беше малко по-лигава от очакванията ми. През това време се сетих каде съм виждал чери на близо и отидох да го видя. И противно на очакванията ми си го купих... на 2.40 :lol: .Верно е , че на 2.70 е маалко...странно. Но пък на 2.40 е огин...поне беше.До сряда сутринта...Тогава се случи нещо непредвидено с върха :oops: ...така де, счупи се...по моя вина.След бърза консултация с колегата vlado-fidera отидохме при един наш познат, чието име няма да споменавам защото незнам дали ще е съгласен и след неговата спешна намеса пръчката от 3 части стана на 2 отново :P и то почти без промени по строя, а мисля и акцията. Следва полеви тест в понеделник.
пп:Я сега кажете и некоя макаричка до 70 лв. В няколко магазина видях една куча марка, дето се я хвалат, че е копие на риоби...или пак да си взема аливио но на 2000
_DK_
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от _DK_ »

Направих сефтето. Щука педя :oops: , костур същия калибър и n-броя по-малки негови събратя.
Заключение:много добра пръчка въпреки счупването, но иска по-големи рибки, защото тея light-костури ги скубе като репички :lol:
_DK_
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от _DK_ »

За да не отварям нова тема реших да възкреся тази.
Та за проблема-купих си на скоро spro precision 2,70 10-40 и shimano catana 2500 fa с идеята да са комплектче. Но когато сложих катаната на берклито, което още си няма другарка в живота установих, че са създадени еди за друг и така спрото остана без половинка, понеже катаната му е малка. А ся даваите идеи за макара до 60-70 левчета към 270-290 грама- знам че има много, ма важно е коя ще е с най много препоръки
пп: я кажете нещо за grauvell-четата по- специално модела lotus
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”