Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

проблеми с влизането във форума ?!
Модератор: sapuna
Re: проблеми с влизането във форума ?!
sapuna,
Какво му е кофтито на изказването ?
Сапуне - продължаваш да се заяждаш с мене за обсолютно няма нищо.Не ти е за 1-ви път.Какво ми демонстрираш ??Я по-кротко.
Иначе интернета ми е 1 Мбит/сек, а това е в графата бърз.Твоят не ме интересува.
Първо не се оплаквам (къде видя оплакване ??), а намеквам на колегите да проявят разбиране.Кофти изказване!
Моят е "сигурно много по бърз",и аз имах проблем,ама не се оплаквам!
Какво му е кофтито на изказването ?
Сапуне - продължаваш да се заяждаш с мене за обсолютно няма нищо.Не ти е за 1-ви път.Какво ми демонстрираш ??Я по-кротко.
Иначе интернета ми е 1 Мбит/сек, а това е в графата бърз.Твоят не ме интересува.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Слез малко на земята!Не съм се заяждал,а съм се дистанцирал!Причина явно си имам!Pedro написа:Сапуне - продължаваш да се заяждаш с мене за обсолютно няма нищо.Не ти е за 1-ви път.Какво ми демонстрираш ??Я по-кротко.
Аз също.
Иначе винаги съм бил на земята, за разлика от някои дето хвърчат в облаците и правят
другите на глупаци.И като не им се мълчи - ето ти причина.
Винаги съм ясен, точен, аргументиран - и като не може да ми се отговори по същия начин с аргументи, ми излизат с разни хватки от селски вечеринки.
Но - спирам до тука.Не ги обичам разправиите, но не мълча на явно изопачаване и лъжи.
Иначе винаги съм бил на земята, за разлика от някои дето хвърчат в облаците и правят
другите на глупаци.И като не им се мълчи - ето ти причина.
Винаги съм ясен, точен, аргументиран - и като не може да ми се отговори по същия начин с аргументи, ми излизат с разни хватки от селски вечеринки.
Но - спирам до тука.Не ги обичам разправиите, но не мълча на явно изопачаване и лъжи.