Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Безплатна търсачка???
Модератор: dantho.mihov
- zapalen_92
- разбира нещата
Re: Безплатна търсачка???
Тази е добра благодаряtaraleja70 написа:Ето : http://www.dada2.com/

- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
има ги и по отделноzapalen_92 написа:Това е за цели торенти бре.Аз заради една песен трябва да дръпна целия албум на Balthazar примерно.Това е за торенти,ама няма значение-явно нещо в мене е проблема.Все ми дава като има "f" и е мялък файла и като го отворя не е песен а е сайт в който казава invalid file.angel_nikolov написа:zamunda.net arenabg.com zarta.org eto ti

Айде и от мен малко: http://muzi4ka.com/
Регистрираш се, избираш си категория музика и дърпаш смело. Има цели албуми, има и отделни песни!
П.П. А бе ти що не си за щуки на корекциите?

Регистрираш се, избираш си категория музика и дърпаш смело. Има цели албуми, има и отделни песни!
П.П. А бе ти що не си за щуки на корекциите?

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- zapalen_92
- разбира нещата
Много ми се ходи за щуки,но да се каже така съм по болници щото на реброто имам там си нещо като бучка ли кво и сега ме карат да стоя по Велико Търново във болницата и сега съм се оттървал малко до понеделник когато ще ме оперират.И майка ми не ми дава да ходя за щуки че да не съм се разболееел че е трябвало да съм здрав за операцията.Ако не стане нещо във ВТ защото вече трети път отлагат операцията заминаваме на София!Ич не ми се ходи никъде искам да си тръгна на дасакало а няма как да стане.Цяла седмица ще ме въртят и пропускам първата седмица от дасакло която е най яка.

- zapalen_92
- разбира нещата
Мен не ме е страх ама никак нали с упойка ама ми се ходи за риба и на даскало поне първата седмица.С две думи СРАНА РАУТААААААА!chapara написа:Не бой се ще ти мине като на Кутре,нали вярваш в това???![]()