Потами -Гърция

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

MAXAM
новобранец
новобранец

Re: Потами -Гърция

Мнение от MAXAM »

а по надолу от потами дали важи забраната ? дали кмета има правомощия за целия язовир? той се простира доста надолу от Потами.
дано някой даде инфо, иначе ще се простим с дебелите шарковци там :(
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Да и мен много ме интерува , от колегата Светослав разбрах , че е забранен до октомври 2009 . От друг човек разбрах , че е замърсен . И вече несе знае какво става , на мен лично много ми харесва там , миналото лято направих два незабравими ходения , дано до началото на лятото има повече инфо и да се разбере какво става същност
Изображение
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от сандански карп »

От към ДРАМА може и да не е забранен ама лично аз не бих рискувал,те гърците не ни обичат много така че.....моят съвет е да не се рискува!!!иначе язовира е много хубав,след септември бих отишъл пак,ако не продължат забраната де :)
YOU LL NEVER WALK ALONE
Sobieski_fan
новобранец
новобранец

Мнение от Sobieski_fan »

Колеги, мисля да ходя до там през уикенда. Моля ви за сигурна информация забранено ли е или не, щот така или иначе ще се ходи на Гърция, ама дали ще ни огрее там, или ще трябва да търсим друг гьол?!
timo1
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от timo1 »

Забранен е 100%,при толко други места за риболов шо търчите там не знам,кадар да ви отпукат с 200-300еврака :smt017
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”