Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СБОГОМ !
Модератор: dantho.mihov
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: СБОГОМ !
Прочети малко колко акъл са дали тези модове за риболова,после виж ти колко си дал,и накрая си направи заключенията.magelan написа:Чао, Баце- тука има една групичка модове, които си пишат само те в някои теми- като чат и не обичат да отговарят на непознатите, но това са ниски топки, не се ядосвай толкова- повече са свестните. Главата горе, ей!
Освен групичката от модове,има една друга групичка,от риболовци / тя е доста по-голяма /,ама истински риболовци,не кат мен.
Пак прочети нещо от тях,и пак си направи изводите.
Лапландец,аре бай-бай.Надявах се от теб поне една хубава снимка на хубава риба да видя,ама те разбрах.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- сериозен играч
Лапи,глеи са пич.Наистина не те разбирам ,що требе да се оплакваш ,че си дескриминиран, депресиран, от хора дето дават гъзът си ,ама само и само да са на кур-милото на власта.Всеки избира къде да живе,къде да отгледа децата си,как да избира приятелите си,но никой не може да избере ,къде да бъде роден.Та,и аз и ти сме родени в България, и малко или много тази страна ни е дала нещо , и малко или много сме задължени на тази страна,защото в тази страна ,за първи път си изрекъл думата мамо,и тази страна те е научила да четеш и пишеш.Ако някой те е обидил, или някой ти е попречил да се реализираш като личност,то можеш да бъдеш сигурен ,че никой от колегите в този сайт нямя вина .Знам че те е яд на управляващите , на тези дето ядът моят и твоят хляб,на тези дето не ги е еня за своя народ,-но вярвай ми ,че рано или късно ще дойде и тяхното време.Единственото нещо което ни остава в този напрегнат живот е,приятелството и надеждата ,че все някога нещата ще се оправят.Така че приятелю ,повечето сме зрели хора "за голямо съжаление"и не е нормално да се вдетеняваме с такива неща.Бъди жив и здрав ,и нека от сега нататък ,да си пишем за риба,и нека не помрачаваме и без това мрачните ни дни.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
Избяга от България,сега бягаш от форума,до кога ще бягаш.Най лесното е да избягаш от даден проблем,по трудно е да го решиш.Крайно време е да спреш да бягаш от проблемите и да започниш да ги решаваш.Седни замисли се,не търси само грешките на другите,ами погледни и твоите.Поправи ги и тогава с чисто сърце ще видиш,че грешките на другите не са по различни от твоите и не са толкова много.Успех в живота 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Ти кво, предупреди те Барута и.......... я гледай по-отгоре на нещата, не си чак толкоз ....... и аз се заяждах в началото с теб, но после свикнах 

- GODzillata
Moi, Lapi!
Нещо си се депресирал, да не са почнали белите нощи?
Спокич, идвай си във форума иначе какво ти остава - да се отдадеш на битов алкохолизъм ли?!

Нещо си се депресирал, да не са почнали белите нощи?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

ЧАО, от днеска ви бия БАН и на вас, модчетаsapuna написа:От 10-те ти мнения ...научих страшно много!Благодарен съм ти до безкрай "О Велики"!magelan написа:Чао, Баце- тука има една групичка модове, които си пишат само те в някои теми- като чат и не обичат да отговарят на непознатите, но това са ниски топки, не се ядосвай толкова- повече са свестните. Главата горе, ей!
С радост бих рекъл "ЧАО" на теб,а не на laplandeca

Ти пък що си лаеш торбичката не мога да те разбера?!?magelan написа:
ЧАО, от днеска ви бия БАН и на вас, модчета, БАННАТИ СТЕ!

Абе що са изроди толкоз тоя народ, бе ма** му с**а?
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аман от палячовци, дразнещи криваци и нереализирани мъжленца насред кризата на средната възраст.
Лапландецо, като те изгонят и от там ще те чакаме и с удоволствие ще слушаме страстните ти излияния, колко са лоши хората, държавата и тн.
Лапландецо, като те изгонят и от там ще те чакаме и с удоволствие ще слушаме страстните ти излияния, колко са лоши хората, държавата и тн.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
Щом си го решил значи си помислил първо .Само не разбрах причините
Дори и да не си в България кво те бърка да си влизаш и да четеш кви риби са уловили колегите и изобщо кво става тук.Или има друга причина ?Аз не бих постъпил като теб още повече ако си далеч от родината.Дори и да си обиден на някой чети само мненията на приятните ти хора .
Премисли го отново.Иначе много здраве, щастие ,късмет и успех в живота

Премисли го отново.Иначе много здраве, щастие ,късмет и успех в живота
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- barutchiata ©
- Администратор
magelan написа:ЧАО, от днеска ви бия БАН и на вас, модчета, БАННАТИ СТЕ!
Абе палячо, нестига ,че си се регнал с няколко ника , ами и се прайш на интересен.Като си просиш банн го получаваш.Вместо да си пишете за риболов , плетете интриги .
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е те затова писах ,че няма да пиша в предната тема.
Защото знаех какво ще се получи.
Ами БАЙ !
Адашче нали си виждал "Капушлива кокошка" ?

Няма какво да говорим !

Защото знаех какво ще се получи.
Ами БАЙ !
Адашче нали си виждал "Капушлива кокошка" ?

Няма какво да говорим !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН

И аз са БАННА за четири дни,то не бяха подигравки то не бе чудо,тръгвам си,махам са и аз от форума,заминавам на Жребеца да им натрия муцурите на всички подиграващи се

Смешко,barutchiata написа:magelan написа:ЧАО, от днеска ви бия БАН и на вас, модчета, БАННАТИ СТЕ!
Абе палячо, нестига ,че си се регнал с няколко ника , ами и се прайш на интересен.Като си просиш банн го получаваш.Вместо да си пишете за риболов , плетете интриги .
нали сам ти написах че напускам- па ти си се постарал БАН по IP да ми слагаш- аз си влязох естествено, от моя комп- само едно тире в ника- и готово- не става така- айде няма да влизам повече,
но не пишете със сапунката след мене.
Bye, arrivederci!
mage-lan написа:Bye, arrivederci!

Бегай баце, бегай!
Последно промяна от Dedy на Сря Сеп 17, 2008 8:10 pm, променено общо 1 път.
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В една друга тема написа:
, кой от тия двата емотикона ще свърши по-точно работа...
Защо просто не го направи? Чудя сеlaplandeca написа: ...Аз съм човек, който не притежава нищо, нямам личност, не оставям следа след себе си , не търся уважение, не желая интерс и признание.Ще изчезна , така както съм се появил, „ безсшумно„...