Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Днес развих ново бойно изкуство(може и да не е ново)
Модератор: dantho.mihov
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Днес развих ново бойно изкуство(може и да не е ново)
Проблема е ,че "Държава" не прави нищо и тия кюнци си живуркат на наш гръб .. Днес едни с металотърсачи бродеха покрай реката ... Ще взема аз една въздушна 5.5 с оптика ... Още веднъж - браво за храбрата постъпка и успешната атака ! 

- cslav*Цветослав
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Отбрана си беше 

Карта в ръкава- руска рулетка с 2 патрона в барабана...
Има доста водоеми,на които ловят риба главно роми и си е цяло геройство да отидеш да ловиш редом до тях.На Марица също идват по цели групи да се къпят в реката и често пъти това е ставало непосредствено до мястото на което ловя.Да не говорим за парашутите ,които ежедневно се хвърлят от тях в Марица.
TICA FAN
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Мразя циганите!И никой в тая държава не може или не иска да ги вкара в пътя.Имам разработен план за изтребването им,ходих специално до Бухенвалд и Освиецим,газовите камери ги имам на чертежи.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
butnik написа:Мразя циганите!И никой в тая държава не може или не иска да ги вкара в пътя.Имам разработен план за изтребването им,ходих специално до Бухенвалд и Освиецим,газовите камери ги имам на чертежи.![]()
![]()
![]()

- ceno cenov
- разбира нещата
Като почнете да набирате средства свиркай!!! С радост ще инвестирам. А и печалбата ще е сигурна. Що сапун ше напраим.butnik написа:....Имам разработен план за изтребването им,ходих специално до Бухенвалд и Освиецим,газовите камери ги имам на чертежи.![]()
![]()
![]()

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
В Столипиново ще е главната,после Аджисана,Шекера,Ормана,абе и в Пазарджик,ще реинвестираме след продажбите на сапун,то малко ще е трудно производството му ,ама ще избираме за него по уяли се мангали.А от тези набрали слава ще е ВИП сапун.Не трябва да се допуска малцинството да стане множество,че току виж поискали и държава.Ей в Сърбия кво стана.Абе тия от Атака,дали ще ме вземат за член,ако някой прочете от тях това.
Според мен не само ще вземат,ами ще станеш и заместник-председател на партията и туко виж един ден си наследил Воленката
Не трябва чак толкова сурово с изтребване и геноцид,ама мерки някакви трябва да се вземат.Не може едни да работят и да плащат данъци,а други по цял ден да бракониерстват и да не плащат сметки за ток примерно а в същото време да го използват.

TICA FAN
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Требва твърда ръка.С добро с тях не можеш се разбереш.Не слагам всички под общ знаменател,има и от тях свестни,но те си живеят отделно от кварталите или поне се различават много .