Aмериканска червенобуза костенурка

Модератори: emo vasilev, alekst

grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Aмериканска червенобуза костенурка

Мнение от grizmin »

днес отново бях там,на канала ,в скапания порой останахме по едно време от 50 останахме 5 ,в най големия дъжд имах
само три риби,но поне разбрах мистерията с костенурката нинджа от канала. някакво пишлеме напускало онзи ден поне
10 от тези мамини гугутки,а аз днес пуснах тази в шадравана на пицария ''тримата мускетари'',след кратко убеждаване на
персонала от женски пол,който отказваше да приеме още една(а там са поне 20), но сополивото момиченце което водех
(голямата дъщеря) и нейния жален поглед, я убедиха, след кратко намигване тя каза, че нищо не знае за никаква
костенурка,усмихна се и врътна грациозно тяло . не чакахме повече, а катапултирах дзвера в шадравана и газ . :D
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Тая гад яде всичко що мърда :evil:
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

fider написа:Тая гад яде всичко що мърда :evil:
И лодки ли ? Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

ааааа направо ме убиваш с тея иконки.

Бе то ако има такива зверове в морето няма ли да измрат зимата като хване големия студ
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Батко, от темата ясно се вижда, че костенурките са безсмъртни :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Костенурките нинджа 8)
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Какво ли още ще ни сполети. :roll:
А сега де? :roll:
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Ми може да завъдим и соленоводни крокодили :D и после ги мятаме на воблер
Jackomo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jackomo »

zografa написа:Ми може да завъдим и соленоводни крокодили :D и после ги мятаме на воблер
Голям кеф ще падне. За влакно-стоманена проволка индийска оплетка.
Иван Събев
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Изображение....а сега ще ви разкажа една истинска история за тези костенурки , пък който иска да вярва ....имах си аз да кажем средно голям аквариум пълен с ценни и красиви декоративни риби ...докато ...не си купих едно такова малко костенурче...беше слабост на лапето - тогава на мода бяха костенурките Нинджа и докато се усетя животинчето нарасна , а рибите в аквариума намаляха...сина ми и дума и не даваше да го телепортираме :D някъде другаде...и така след известно време имах голям празен аквариум - без риби и водорасли - само с една поотраснала вече костенурка ....и от скука почнах да си правя експерименти с нея - хвърлях и всевъзможни гадинки и животинки , които тя с охота разкъсваше и изяждаше , усетеше ли кръв във водата буквално полудяваше - много се кефеше и на парчета сурово месо - обикновено ги пусках във водата забити на парчета тел и когато не можеше да си откъсне хапка с разтърсване на главата , захапваше и почваше да се върти около оста си докато скъса :smt118 , питбула ряпа да яде :smt119 ....някой път я забравяхме гладна и след това я намирахме я под някое легло я в съседна стая да шета и да прави дармадан около себе си - не и беше проблем да излезе от аквариума и да изминава разстояния извън него - така , че колеги когато пускате от тея костенурчета в отделен водоем имайте в предвид , че не е проблем за тях да излязат от него и да отидат в друг :smt118 .....
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

....и сега баш историята .....предупреждавам малко е гадна :smt078 ....случи се така , че отсъстахме цяла седмица, бяхме на палатка , мисля че на Силистар беше - тогава още можеше там диво къмп., та връщаме се ние , сещам се аз за нинджата - тук кустенурка , там кустенурка - няма я - Брех ! - лапето вече готово да реве :oops: :smt010 , и я намирам в един отдалечен ъгъл под леглото - около нея леш - козина и кръв и паяжини :smt118 , фащам я аз внимателно за корубата и тя както винаги съска - ама съска някак си различно - гледам я аз втренчено :shock: отпред и нещо не мога да я позная - главата и някаква различна такава - и тогава забелявам ,че носа и , бузите и и части от главата са изгризани , не си спомням дали различих дали имаше очи все още , аве много ,грозна и отвратителна картинка , ся се сещам , че и лапите и бяха нагризани :smt087 , раните и гнояха и цялата миришеше леко на мърша :smt086 ... тогава се сетих , че от пристанището по канализацията идваха в къщи ( старата къща :smt040 ) едни паткани( плъхове ) едри кат ягтериери , дет и котките бягаха като ги видеха ...явно лята битка бе паднала :smt067 :smt065 :smt096 :smt118 ....та тогава много се учудих как е останала жива , че и съскаше :smt093 ....пускане на такива гадини в каквито и да е водоеми си е бомба със закъснител и си е буквално престъпление , знам че в Щатите са патили от нея ....навъди ли се в морето - ни риби ще останат , ни туризъм , ни дяволи , ще трябва да ограждат плажовете с охранителни мрежи :smt091
moholovka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от moholovka »

А оживя ли уруда след боя с плъховете? :lol:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

зора беше да я скрия от лапето и... после с 5,5 калибър в тиквата( че през цялото тяло ) от упор...жал ми беше да я гледам как се мъчи :roll:
Аватар
FiSheRMaN_
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FiSheRMaN_ »

Добре само за Американските костенирки ли се отнасят тези неща или всичките са под общ знаменател включително и балгарските
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

Става въпрос за определен вид костенурка.Мисля че съм го виждал това извънземно на живо.Четейки какво пишат колегите - настръхвам(малко ни са рапаните ами и това за капак).Погледнато от веселата страна - вземаш си една такава в къщи и ... не ти трябва куче пазач,не ти трябва котка.А и когато пожелаеш можеш да ходиш на сафари за особено зъл хищник,и това .... в къщи.Не че ми е много весело де!Ама то при Булти все така се заформят нещата(готин пич) :D .
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”