р.Струма 28 сеп.

Модератори: bobopeli, sapuna

sgerrard
новобранец
новобранец

Re: р.Струма 28 сеп.

Мнение от sgerrard »

Чудесно, ако приемете само едно предложение, следващия път посъберете боклуците наоколо (не са толкова много) за да са още по радващи снимките. Разчитаме истински риболовци като Вас!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Ей ме НА :wink:
Днес го откарах до 11.00ч и реката беше коренно различна от неделята.Като ниво малко надолу и почти никаква игра на риба :| Странна работа :smt102 От към хора ................я познайте до към 7.30 вече "наште места "бяха заети.Почнах с бял и голяма мъка ,за половин час само един скобар :| Но на вниманието на ДЕДИ :минах на троха и се започна като неговия финален неделен риболов :lol: До като си тръгнах се направиха около 30 средни скобара и скромно/по 2-3 бройки/ мрени и кленчета :lol: Около мене положението не беше цветущо /аман от навлеци досадни/,пък и до известна степен и аз им го "пожелах",защото за една близалка от 10лв след скъсване настана едно "тралене" и сещайте се какво стана с рибата за един не къс период от излета :? Нашия купил щека за над 1000 лв ,за една плувка от 10 лв се ....................на метеното - абе цървулани :ANAL: Та в общи линии хубав излет и най-вече съчетан със страхотната риболовна компания на групата филмирана по-горе :mrgreen:

п.п.Снимки нема :cry: телефона отказа да "щрака" :cry: Май ще духам в портфеила............. :oops:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

sgerrard написа:Чудесно, ако приемете само едно предложение, следващия път посъберете боклуците наоколо (не са толкова много) за да са още по радващи снимките. Разчитаме истински риболовци като Вас!
Колега,ако ти кажа ,че цяла вечер" санитаризирах" брегът на който бях отседнал и на сутринта какво установих :idea: ВСЕ ЕДНО НЕ БЯХ ПРАВИЛ НИЩО :cry:
Боклуците са с тонове :idea: А тези които участват в този репортаж ,по никакъв начин не са съпричастни с количеството им/разбирай боклуците/ :idea:
п.п.Моита "отходна"торбичка скромно пропадна в люлински контейнер за боклук :smt039
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

:shock: епа да знаех ,че сите ще сте там и аз чех да доидем от тая страна ама те местене ,местене ,ако друг път че се сретнеме :
не съм голем спец и е имало случай да се капотирам ,обаче вчера беше ного гадно ,без ръце останах ,ебати и съсредоченото ловех ,щеката не я пущих цел ден ,не можех да повервам че нема да се съберат рибите пред мен :lol: по принцип там винаги фащам .

Чирос с какво апаратче снимаш :lol: с мойто се едно у магла съм ви снимал :lol: е ,и аз не съм кадар ама па чак токо .

Янека ,епа ако си писал у темата ,те така сите да пишат.

Чичин ,опри ли Дако въдицата ,ебати и гадното изпука,чак яд ме фана защо знам как е.ега му се опрай да мине по тънко.

saksi Тоя път и при чичо Коле нещо ги немаше :lol: е па фана повече де.
Последно промяна от venci72 на Пон Сеп 29, 2008 5:51 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

venci72 написа::shock: епа да знаех ,че сите ще сте там и аз чех да доидем от тая страна ама те местене ,местене ,ако друг път че се сретнеме :lol:
не съм голем спец и е имало случай да се капотирам ,обаче вчера беше ного гадно ,без ръце останах ,ебати и съсредоченото ловех ,щеката не я пущих цел ден ,не можех да повервам че нема да се съберат рибите пред мен :lol: по принцип там винаги фащам .

чирос с какво апаратче снимаш :lol: с мойто се едно у магла съм ви снимал :lol: е ,и аз не съм кадар ама па чак токо .

Ама верно ,ако се бяхме разбрали предварително -целият бряг щеше да е наш :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Първо да се извиним на чичинио Венци ( Venci72 ) че ще пусна некоя снимка в неговата тема,за да не пускам нова !!!

Те и аз бех на таа сбирка на прословутия Бараж!!!

Това е видел моя Tелефон:

Групата на чичин Венци ( чичо Коле,Миньоро и още некой )
Изображение

Те тва е Дако ( roshko )
Изображение

Това е Ники (kininikolai)
Изображение

Те ги и майсторчетата ( Paob..абе Цецо-Escobar,chirusa,bkd и дядката Dedy )
Изображение

Dedy
Изображение

Чирусчето
Изображение

Цецо
Изображение

bkd
Изображение

И накрая ( без коментар )
Изображение

Извинявам се на Любето (sirius3) не знам защо не съм го снимал..
Последно промяна от Бай Гого- Сиромаха на Вто Сеп 30, 2008 11:48 am, променено общо 2 пъти.
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

леле ,чичин що че се извиняваш чак ми стана неудобно .те така сите да пишат и да слагат снимки.
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Момчета,пуснал съм една тема.Прегледаите я па кажете.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Цялата банда е на лице!Браво на всички.Гордеем се с вас .. :D
TICA FAN
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Oтърва се от капотата Чируса,мани аз кат не ходя за риба и само да доближа рибар и край за него :lol: :lol: Браво за излета
п.с.
ПП. Следващия урок ще е в кръчма и преподавателите обещаха да ме научат да различавам скобара от алая, а също ще тренирам да викам-- йебаниииееееее

Тука бих участвал поне тука съм силен :lol: :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Седя си на тезгяха понеделника и гледам ми звъни телефона.
Многа притеснена черна мрена ми вика- Боби си тръгна по обяд, утре няма да има човек от форума на баража!

Нема как, станах сутринта и тръгнах, като няма кой.

Водата беше паднала доста в сравнение с неделя. Течението беше по-слабо, а водата вреше от дребосъци.
Сутринта тръгнах с голямата кошница, за големите скобари, но на всяко изтичане се ловяха дребни кленчета, мренки, уклеи и квот се сетите дребно.
Минах на хляб и фанах 2 хубави мренки и няколко дребни скобарчета.
По едно време боднах някакво чудовище, дърпах правих и гледам една чудна мрена, а след нея се влачи цяла линия с близалка :lol: (Боби, не се нерви, спасихме я на твоя човек близалчицата, на сигурно място е :lol: :lol: )

Много дървено беше положението с тие маломерки, сабрахме малко боклуци, хапнахме и газ към другия бряг.

Ето го баща ми, вади вечерята от водата.
Изображение
Преместихме се на отсрещния бряг и пак. Маломерки всяко изтичане, ама по едно време дойдоха и некви скобари д ами скъсат 2 пъти, а и хванах някой друг.
Бащата пак събра на сралявците боклуците и дойде да снима.
Изображение
Отдели си за ядене, а аз се правя че пускам другите
Изображение
Фърлих още няколко пъти и ето я тапата
Изображение
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

chirusa_bg написа:газ към другия бряг.
Браво Чирусче,че не си оставил Баража без човек от форума...Ама да те питам..защо реши да идеш на другия бряг? Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Любопитно ми беше бе Гога, а и вчера нямаше хора там и беше по спокойно.
Друто е ча под мен на Деди на мястото дойде колега и хранеше яко, та затова :wink:

ПП. Стига съм седял на левия бряг, трябва и разнообразие :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

chirusa_bg написа:Стига съм седял на левия бряг, трябва и разнообразие :wink:
Изображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Ех Чирус Чирус, екстра си се справил, ама тоа дребосък те е измъчил яко. Мислех, че в неделя разбра как се разгонва дребосъка, но явно съм се лъгал. Наличието на дребна риба в хранителното ти петно, до голяма степен намалява шансовете на едрите скобари и алаи да вземат. Няма нищо сложно в цялата процедура, просто през интервали от около 15-тина минути трябва да се провикваш с ясен и много силен глас - "йййебанье, йййебанье, йййййееебаааньеееееееееее". Ефекта на посоченото разгонване е моментален и 100%-ов!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”