Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Р.Струма 11 окт.
- Klenajiata
- новобранец
Re: Р.Струма 11 окт.
Ми то и това е кенеф бе ДЕДИ - но ЕВРОПЕЙСКИ

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Maйкооо обезрибихте реката
Браво на всички
п.с. Чирус ама нема да се обадиш да кажеш Трънски ела да ти покажа как се ловят скобари ала бала...въх

п.с. Чирус ама нема да се обадиш да кажеш Трънски ела да ти покажа как се ловят скобари ала бала...въх

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?

Пичове, са по-сериозно, некой може ли да ми каже защо е толкова мътна реката? През седмицата нямаше сериозни валежи и не виждам друга причина освен да са копали някъде!?
Топят се снеговетеDedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Пичове, са по-сериозно, некой може ли да ми каже защо е толкова мътна реката? През седмицата нямаше сериозни валежи и не виждам друга причина освен да са копали някъде!?

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Сакси, Чирус, като казвате, че има колеги без настроение на отсрещния бряг, сигурно визирате мен, но историята е следната. Като станах сутринта по първи петли, някъде към 7, 7 и нещо, реката беше окупирана яко и от двата бряга. Срещу мен познах Чироса, Цецо и Венци. Като видях, че бомбардирате релката със захранка, реших и аз да почна. Помислих, че старта на срещата и състезанието отдавна е даден и аз съм го проспал, та затова не смеех да се обадя да не се изложа. Сакси рабрах кой е, чак към обяд. Даже по едно време сметнах да се провикна, кой е Сакси и защо не е дал старта. Вие като по-ербап момчета, защо не ме попитахте, как съм спал, добре ли съм, пил ли съм кафе, как си зачакачам червеите или трохата, щяхме да се разговорим, ама нищо де - на следващата среща. Имам забележка към вас - като видите някой да вади голяма риба, не трябва да мълчите, а трябва да има... аплодисменти!

-
- фен клуб-скобар
[quote="sirius3" Имам забележка към вас - като видите някой да вади голяма риба, не трябва да мълчите, а трябва да има... аплодисменти!
[/quote]
Ти изкара по едно време ,голяма риба и ние те аплодирахме,ама ти не ни чу ,щото един колега те пита :Шаран ли е шаран ли е,няколко пъти
.Чак при нас се видя ,че не ,ама ти трябваше да му кажеш ,че е шаран.

Ти изкара по едно време ,голяма риба и ние те аплодирахме,ама ти не ни чу ,щото един колега те пита :Шаран ли е шаран ли е,няколко пъти

-
- сериозен играч
sirius3
епа сабале по темно не ме ли чу кога оках,ееееееее чичин,еееееееееее чичин тука ли сте бре ,па викам чичинио сигорно се успал
па чичо Коле вика стига зяаа като улав
може да спят .те тогава е требало да дадеш сигнал 

епа чух оканйето ама в просъница, не знаех дали е истина или сънувам
като треперих цела нощ в колата, на сутринта можеха много неща да ми се привидят и присънят
Сакси, рибата беше шаранова

като треперих цела нощ в колата, на сутринта можеха много неща да ми се привидят и присънят
Сакси, рибата беше шаранова

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Епа като те е страх,що тражиш нощеска на реката...sirius3 написа:като треперих цела нощ в колата,

Беше ми студено, а не страшно
спалния чувал излезе много тънък

спалния чувал излезе много тънък

- Бисо
- сериозен играч
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.