Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

заплахи от модератор биач (бутник)
Модератор: sapuna
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: заплахи от модератор биач (бутник)
Няма да пиша какво съм му отговорил.Аман от комплексари, искащи внимание.Може другарския съд да ме порицае.Само,че в този форум не са сульо и пульо,затова направих и забележка,съвсем колегиална ,без никакви обиди.Не ми се рови във форума да търся точно написаното.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- maycal
- ще става разбирач
"Напускал форума"-един вулгаризатор по-малко!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Предлагам да си пишем за риба,а.Тоя сайт все пак е за риболов,а не латино -сапунка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- фен клуб-скобар
butnik написа:Предлагам да си пишем за риба,а.Тоя сайт все пак е за риболов,а не латино -сапунка.

Последно промяна от Proinov на Пон Окт 13, 2008 8:32 pm, променено общо 1 път.
"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you."

butnik написа:Предлагам да си пишем за риба,а.Тоя сайт все пак е за риболов,а не латино -сапунка.

- Моряка
- кандидат преподавател
Или след думата "форума"сложи точка и следващото "Да" е с главна буква.Абе ники4 ти наясно ли си ,че хората са различни?Има бедни и богати.Има рибари ,които имат интернет и такива дето нямат и не разбират от това!Или си мислиш,че де що видиш рибар само чете тук и не пише ,като теб?Според мен сега се замисли и се извини ,ако не ............незнам и аз що се занимавам да пиша тук.IDA написа:nicki4 написа:ей хора където и да ходя е пълно с рибари, а все едни и същи хора пишат в форума да ги е.а тез които не пишат, а риболовстват от днес и аз спирам да пиша няма да давам информация на сулио и пулио.![]()

А сега де? 

-
- вече хвърля и на тежко
Останете си със здраве колеги, къде научил нещо къде не, но в крайна сметка повече врагове отколкото приятели в този форум. ЧАО и наслука.
Барута може да ми изтриеш профила изцяло.
Барута може да ми изтриеш профила изцяло.
- barutchiata ©
- Администратор
nicki4 написа:Моля темата да бъде заключена и изтрита, махам се от форума за винаги.
Във форума модераторите се избират от мен и Fixxer, а щом сме ги избрали значи тези хора са се доказали с качества по един или друг начин.Колкото до забележката която ти е направил butnik си е уместна и на място .В правилата на форума се казва , че казаното и решеното от модератор не се оспорва от потребителите.Не си ти човека който ще коментира кой от кога е модератор и какво да казва.Аз ти казвам чао!!!
1. Не вярвам модератор който цял живот се занимава с риболов и щом са го сложили да отговаря за под форуми и мн други ракива в рибарски сайт да се държи така с колегите си! Това е невъзможно. Още повече че и човека не е нито на моите години нито на твоите, а е и семеен.
2. Мисля че вината е изцяло в теб, а бутник-а си е прав за себе си! Всеки е човек и е нормално да се ядоса поне малко!
3. Чао. .... "Пак ще се срещнем след 10 години .... в друг живот ... ляля ...."
2. Мисля че вината е изцяло в теб, а бутник-а си е прав за себе си! Всеки е човек и е нормално да се ядоса поне малко!
3. Чао. .... "Пак ще се срещнем след 10 години .... в друг живот ... ляля ...."

-
- кандидат преподавател
Айде стига бе.Вие пък го убийте с камъни Ники.Вече чао , лека вечер и други.Първо следих конфликта от близо.Ники явно беше афектиран и Бутника го предупреди но с по остър тон - според мен (не го обвинявам щот трябва да спазваме добрия тон).Дали го е заплашвал на лични незнам.Но те са големи хора и ще се разберат .Мисле , че не трябва такова отношение към колега - още повече , че не го познавате лично.Аз го позновом и знам , че е добър човек
.Надявам се , че слагам правилно запетайките .И кой от кого ще научи нещо не се знае.
Нека двамата се разберат сами.Не сме деца да се драпаме - дай си ми куклите на си ти пърцалките и др.подобни.Мисля ,че има достатъчно заядливци , които пишат глупости и тъпи постове ,че да бъдем крайно критични.Стига ,че се ядосвам.
PS:Ники е добър човек и колега рибар.
.Надявам се , че слагам правилно запетайките .И кой от кого ще научи нещо не се знае.
Нека двамата се разберат сами.Не сме деца да се драпаме - дай си ми куклите на си ти пърцалките и др.подобни.Мисля ,че има достатъчно заядливци , които пишат глупости и тъпи постове ,че да бъдем крайно критични.Стига ,че се ядосвам.
PS:Ники е добър човек и колега рибар.

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Трябва да има някакъв контрол и върху модераторите все пак...
Няма как да се разберат, защото Барута не прощава!!! 

- barutchiata ©
- Администратор
vyrhara написа:Трябва да има някакъв контрол и върху модераторите все пак...
Кой е казал, че няма контрол?
barutchiata © написа:vyrhara написа:Трябва да има някакъв контрол и върху модераторите все пак...
Кой е казал, че няма контрол?