Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Скобарска фиеста :)
- indalo
- фен клуб-скобар
Re: Скобарска фиеста :)
Local написа:Браво колега, страхотен риболов, имате си Струма и това е... ние пътуваме до Тунджа по 120-150км и риболовите далеч не са такива по това време на годината... но неделя и ние ще ги атакуваме скобарите по Тунджа.
Успех в предстоящите риболовни излети.
ПС: който седне на платформа става само да п****е от нея
Локалче и ние пътуваме до местата където ловим по 100тина км. Не че Струма не минава през Перник, ама некак си след Благоевград реката е по гомяма, държи риба . Обаче не може да си представиш какво струпване става събота и неделя по хубавите места. Риболовци от София, Перник, Радомир, Кюстендил и месни така окупират реката, че ако си на реката по светло трябва да си щастлив ако намериш къде да си топиш плувката.
Успех и на слука в неделя.
Последно промяна от indalo на Вто Окт 14, 2008 9:59 pm, променено общо 2 пъти.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво много добър улов!И да ти е честита щеката,аз съм я признал отдавна нищо,че още нямам такава
!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- ще става разбирач
Да ти е честита щеката и ластика винаги да са распъва на МАХ
п.с.Направо си ги

п.с.Направо си ги

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

- daniel_g
- разбира нещата
Брей, ще взема и аз да пробвам с тез щеки. Пък и гледам е доста резултатен риболов. Браво за скобарлетата 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Мариански!!
Честита ти щека и още много до ги дърпаш
Честита ти щека и още много до ги дърпаш

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- nikidilov
- ще става разбирач
Браво за улова и честито за щеката!
Браво Мариане!
Страхотен риболов! Честита да ти е щекта!
Аз вървя по твоя път. Взех си платформа уж да си ловя с фидера и директния на нея. Дойде ми малка и я продадох. Вече от 20 дена съм със същия Беър като твоя. Взех си и Уип на 8 метра и за сега по нашите реки (Тунджа и Луда камчия) ми е достатъчен. Чувствам обаче, че скоро идва време и за истинска щека.

Аз вървя по твоя път. Взех си платформа уж да си ловя с фидера и директния на нея. Дойде ми малка и я продадох. Вече от 20 дена съм със същия Беър като твоя. Взех си и Уип на 8 метра и за сега по нашите реки (Тунджа и Луда камчия) ми е достатъчен. Чувствам обаче, че скоро идва време и за истинска щека.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Честит ти ТИКА-уред
колега
Много голями и разнообразни риби да извадиш с нея 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Бисо
- сериозен играч
И там е по-добре,вервай ми.indalo написа:Е именно на язовир приятелчето ме е разбивало с щеката. Миналата година ловехме шарковци на Извево и резултатите винаги бяха 27-6/ 33-7 / 36-14 и така нататък. По реката ловя в по бързи води и не знам как е с щеката на такива места, но там мисля че с болото и директния съм по добре. Евентуално ако направим некой съвместен може и да ме убедиш, че и там е по добре с щеката. Тогава май няма да се замислям какъв ще ми е новогодишния подарък.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Благодаря на всички за сърдечните поздрави и пожелания