Капото по Дунав

Модератори: bobopeli, sapuna

Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Re: Капото по Дунав

Мнение от Венци ® »

Аз съм капотиста ,момчета!Днес пак ,но поне имах три удара от щуки бебета които атакуваха само кастмастера и то в самия край на проводката.Посях една блесница,но пък си намерих едно фофлерче тракалче,но трябва да му сменя куките,че са много криви и ръждиви.А имаше и такива колеги:
Изображение
Ама и те не хващаха .И по добре щото като ги слушах какво си хортуват разбрах,че баш писалките са им целта.
Утре съм пак там ,и се надявам да не е същия панаир като днес и да имам успех. Поздрави на всички!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Аз имах бутане на писалка и добре ,че си оттърва сама на брега .Иначе ако беше лапнала достатъчно незнам как щях да я спася.беше на блесна .На кастматер нищо - дори му загубих опашката :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Вчера пак се отчетох с едно прилично капо.Не ,че се хваля,но за мен вече си е привилегия да съм капо.Всяко едно кълване разваля опита ми за поставяне на рекорди в областа на спининга .Обаче направих няколко снимки на реката която необичайно за ссезона се изпразва до неузнаваемост.Дали пък това няма нещо общо с безрибието.................
Изображение
Изображение
Изображение
Днес след обяд мисля пак да прескоча,пук каквото стане. :)
Аватар
ескимос
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ескимос »

[quote="ceslav"]Вчера пак се отчетох с едно прилично капо.Не ,че се хваля,но за мен вече си е привилегия да съм капо.
Виж сега колега,дали не бъркаш някъде?
Всеки може да лови на спиниг,но само някои хора хващат.
Един жокер-водата е много бистра и рибата те вижда поне от 10 метра.Затова си припомни малко нещата от казармата и действай.Отсега да ти кажа-пробвал съм легнал да хвърлям-изключително трудно е :wink: .
Наслука!
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Ескимо ,идеята ти е добра и не веднъж съм опитвал ама имам коремче и бързо ми омаляват краката бе човек!Ама вчера пак обърках рекордите си.Хванах един хайванин докато си набавяше храна и видях много други къде папкат,но днес съм на работа.Поздрави и дано пием понякоя напитка скоро!
kometa3
новобранец
новобранец

Мнение от kometa3 »

Като чета,все едно аз съм автора.Тази година аман от капо-кво ще кажете.
Още едно и ....сефтето!!!
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

kometa3 написа:Като чета,все едно аз съм автора.Тази година аман от капо-кво ще кажете.
Абе случва се чат-пат, обаче сравнително рядко. От едния уикенд та чак на следващия :lol:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Днес пак ходих на мястото,но рибите са мнооого на вътре и не мога да покрия тая дистанция.А и както говори статистиката днес си ми беше ред за капо.Работата стана малко като в "Опасен чар"-роднина-милиционер и те така.Днес капо -утре с улов.Гледам Педро ги помлял днес,а и той като мене досега хващаше епизодично.Май дето вика Систъра дошъл е расперов ден!А дано!
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Аз съм упорит и съм решил,че по тия места ще се ловят распери и това си е!Миналата година се ловяха,значи и итази трябва да ги има.Днес обаче,толкова яко духаше,че на реката бяхме аз и този любител на дънния риболов:
Изображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Днес и аз бях на подобна буна с мисълта за 7-8 распера, ама освен настинка друго не хванах. :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

След малко отивам на поправителен,и дано ги прикоткам пущините!Знам ги ,че са там ама....
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Бях на поправителен ама пак ме скъсаха.Поредното капо.Пробвах блесни , кастмастъри , джигъри всичко де имам ма неще и неще :( .Времето не е толкова зле , слаб вятър и сленце се показваше между облаците но хищнека неще да яде.Имаше идин човечеч снощи пак е бил и каза ,че дори не гони изобщо.Ма аз кът магаре упорит си мятах железата.
Е записах още едно капо но ще продължа с упорството :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Мдддааа затишие пред буря тз тз тз.Така ги виждам аз нещата :mrgreen: .Ще падне градуса на водата .10 градуса и ще трьгне бялата риба и щуката.И така до следващата сесия . - Кои били повце от Китаиците :?: - рибарите :ANAL:
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Митак успокоих се ,че таз година на Дунава ще си остана капо :oops: .Имам още време за някоя рибка :D :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Ивчо,бъди "Рахан" бат Венци ща заведе на място,дето ще си хванеш някое рибе.Може да не е мерно ,но поне ще влееш "малце" адреналин!
Обещавам!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”