лек привкус на тиня-как да го премахна

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

chanio
разбира нещата
разбира нещата
Мнения: 830
Регистриран на: Съб Окт 06, 2007 8:34 pm
Местоположение: Plovdiv BG,Muenster DE

Re: лек привкус на тиня-как да го премахна

Мнение от chanio »

готварска сол!след,като се изчисти рибата,поръсва се доволно отвътре и отвън със сол.след около час-2 се измива стабилно(може и де се накисне някоя минута.) с вода и е готова.Чисто нова,прясна и посолена тамън за приготвяне.докът отида до магазина за бира и направя салатата е готова за тигана :D
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 1357
Регистриран на: Съб Яну 12, 2008 5:32 pm
Местоположение: В.ТЪРНОВО

Re: лек привкус на тиня-как да го премахна

Мнение от майсторчето страхил »

Ползвам от 25години тази рецепта и много съм доволен.
Осоляваш рибата,поръсваш с чер пипер,ситно нарязан чесън,наръсваш с оцет и нарязан на едро лимон.Престоява минимум 5-6 часа в хладилника
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовна кухня”