Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум


лек привкус на тиня-как да го премахна
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
- Мнения: 830
- Регистриран на: Съб Окт 06, 2007 8:34 pm
- Местоположение: Plovdiv BG,Muenster DE
Re: лек привкус на тиня-как да го премахна
готварска сол!след,като се изчисти рибата,поръсва се доволно отвътре и отвън със сол.след около час-2 се измива стабилно(може и де се накисне някоя минута.) с вода и е готова.Чисто нова,прясна и посолена тамън за приготвяне.докът отида до магазина за бира и направя салатата е готова за тигана 

- майсторчето страхил
- сериозен играч
- Мнения: 1357
- Регистриран на: Съб Яну 12, 2008 5:32 pm
- Местоположение: В.ТЪРНОВО
Re: лек привкус на тиня-как да го премахна
Ползвам от 25години тази рецепта и много съм доволен.
Осоляваш рибата,поръсваш с чер пипер,ситно нарязан чесън,наръсваш с оцет и нарязан на едро лимон.Престоява минимум 5-6 часа в хладилника
Осоляваш рибата,поръсваш с чер пипер,ситно нарязан чесън,наръсваш с оцет и нарязан на едро лимон.Престоява минимум 5-6 часа в хладилника
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ
