Мисля да опитам!!!

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

MECHOLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Мисля да опитам!!!

Мнение от MECHOLIN »

Декоративните рибки се пренасят във продълговати торбички ръкави .Те допълнително се зареждат със кислород .Алтернатива Е язовира в КОВАЧЕВО.Ако мога да помогна с нещо свиркаи.
georg

Мнение от georg »

MECHOLIN написа:Декоративните рибки се пренасят във продълговати торбички ръкави .Те допълнително се зареждат със кислород .Алтернатива Е язовира в КОВАЧЕВО.Ако мога да помогна с нещо свиркаи.
Приятелю,как се събира 1тон риба в торбички :roll: Незнам от къде си и защо предлагаш Ковачево,но там никога :!: Това е един от най-тарашените язавири с безброй псевдоарендатори :wink:
Нищо лично!Благодаря и за предложеното съдействие :drinkers:
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от борислав енчев »

Където и да я пуснеш все е по-добре отколкото да се изхвърли както казваш.Това е добра идея , браво :smt023
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
MECHOLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MECHOLIN »

Компресор на акумолатор ще реши въпроса .с кислорада .НЯМА ЛИ НЯКОЙ С БУС ИЛИ КАМЕОН .
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Направо не мога да повярвам кви неща пишете.Да България влезе в европейският съюз,но същевременно е на светлинни години от него.Незнам кви са ни законите в БГ-то ,но такава глупост'' мисля да опитам, ще зарибявам'' не бях чувал.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Ако всичко е сигорно уговори някой камион и ще съберем пари и да платим курса :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Лово не се учудвай! И не мога да разбера защо да е глупост! Всеки нормален риболовец (а и не само) ще предпочете въпросното количество риба (па била тя и каракуда), да се разсели и да и се даде възможност да оцелее, отколкото да стане на Бял червей! Е да, в цивилизованите страни зарибяват с други видове риба, но тук засега е така. Не знам от кога не си си идвал и дали въобще си ходил на някой от свободните водоеми, и да видиш на живо как цял ден не ти помръдва сигнализатора, или плувката, въпреки неистовите ти усилия откъм захранки, монтажи и прочее!
Замисъла е добър, ако има начин да помагаме по някакъв начин, свиркайте.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

gogolisec написа: И не мога да разбера защо да е глупост
Гога не ме разбра правилно,или аз се изказах не както трябва. Имах предвид че неможе всеки да зарибява където си поиска.Обезрибяването на нашите язовири,до известна степен се дължи, на точно тези безразборни зарибявания.
Наппример рибата може да е заразена,водоемът да не е подходящ за даден вид риба, и още много други противопоказни биологични фактори.
Не съм против зарибяването ,но нека то ,да бъде съгласувано със съответните държавни органи,къде кога и как.
Иначе и аз искам в'' гьола зад блока'' да има пъстърва ,ама не става -няма да оцелее.

В другите държави има риба ,защото строго се спазва селекционирането на видовете риба в тях.

Ако сте решили да зарибявате ,аз също ще помогна парично,но трябва да се знае ясно и точно-този вид риба в този водоем-,и всичко това трябва да стане, със знанието и помоща на органите отговарящи за тези процедури.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

snegk написа:Ако всичко е сигорно уговори някой камион и ще съберем пари и да платим курса :wink:
Съгласен съм! само кажи колко, къде и кога?
Изображение Пазете природата чиста !!!!
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

lovo написа:
Гога не ме разбра правилно,или аз се изказах не както трябва.

Ако сте решили да зарибявате ,аз също ще помогна парично,но трябва да се знае ясно и точно-този вид риба в този водоем-,и всичко това трябва да стане, със знанието и помоща на органите отговарящи за тези процедури.
ОК - разбрах те вече! Прав си, и това е от значение, но специално за таранката, мисля че няма да има проблем. Всеки знае за издръжливостта и способност да се адаптира към всякакви условия. Нима водата в Жребчево е по-мръсна от тая в някой малък гьол, на дъното на който гние дебел пласт наноси и мизерия и водата му почти няма проточност? :wink:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
georg

Мнение от georg »

Благодаря на всички колеги,изказали мнения,препоръки и оценки в темата!
:prayer: :prayer: :prayer: на пичовете,предложили помощ,но заради 20-30л.нафта и 4-5часа работа немога да си позволя да ви създавам главоболия!!!
lovo написа:Наппример рибата може да е заразена
Колега, никой от хората развъждащи шаран в язовирите си, не би оставил рибата му да се разболее.Всеки полага необходимите грижи за това.Мисля,че няма да има проблем.
lovo написа:няма да оцелее.
Каракудата е суперадаптивна :D

Още веднъж-БЛАГОДАРЯ на всички :smt023 Поздрави,наслука и :drinkers: :drinkers: :drinkers:
georg

Мнение от georg »

:smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
lovo написа:помоща на органите отговарящи за тези процедури.
Нема такова животно :wink:
п.п.към теб-нищо лично :partyman:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”