Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблерите на Бомбер
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Воблерите на Бомбер
Грешиш доста като си мислиш че бомбер лонг е реплика на екскалибър хт3. Доста са различни като външност, поведение а даже и по цена.
Доколкото съм се убедил, силата на екс-а е на затворен водоем, а не в течение. Мисля си че самият екскалибър хт3 е много сходен, даже почти еднакъв с един друг отличен миноу, ......... Кой
Очаквам отговор, надявям се правилен!
Доколкото съм се убедил, силата на екс-а е на затворен водоем, а не в течение. Мисля си че самият екскалибър хт3 е много сходен, даже почти еднакъв с един друг отличен миноу, ......... Кой

.........!
-
- ще става разбирач
certate написа:Грешиш доста като си мислиш че бомбер лонг е реплика на екскалибър хт3. Доста са различни като външност, поведение а даже и по цена.
Доколкото съм се убедил, силата на екс-а е на затворен водоем, а не в течение. Мисля си че самият екскалибър хт3 е много сходен, даже почти еднакъв с един друг отличен миноу, ......... Кой![]()
Не знам дали греша,защото,всъщност,казвам обратното: Xt3 е реплика на Бомбър лонг.
Срещнах това като информация при американците,които продават Xt3,а те би трябвало да знаят.Дори и да не е така,
това не е от особена важност.
Аз пък ловя с Xt3 само на течение, и то - ловя добре..Така че,силата е в този,който го ползва разумно!
Отговори нямам,само въпроси..

Поздрави!
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за отговора, или по-скоро за липсата на такъв.
Явно те затрудних с въпроса или се подразни от това, че ти казах че грешиш !
Явно те затрудних с въпроса или се подразни от това, че ти казах че грешиш !

.........!
Колега, Цертейт, честно да ти кажа и аз не разбрах защо колегата да грешал.
В какво му е грешката
И защо мислиш, че написаното по брошурките е по вярно от това което практиката показва?
В какво му е грешката

И защо мислиш, че написаното по брошурките е по вярно от това което практиката показва?

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
-
- вече хвърля и на тежко
Лорда
Считам че няма сходство между сравняваните от РЧовек воблери, по -скоро нямат общи черти. Уважавам чужди мнения опиращи се на опит и аргументи, но в случая според мен греши, казвайки че единия е прототип - първообраз на другия,цитирайки в последствие мнение на продавача.
Споделям и собствено мнение за това къде според мен работи доста добре екскалибър хт3. Това е.
Не схващам нещо.За какви брошури и каква практика говориш. Аз не чета брошури а разчитам най - вече на личните си впечатления и опит.
Считам че няма сходство между сравняваните от РЧовек воблери, по -скоро нямат общи черти. Уважавам чужди мнения опиращи се на опит и аргументи, но в случая според мен греши, казвайки че единия е прототип - първообраз на другия,цитирайки в последствие мнение на продавача.
Споделям и собствено мнение за това къде според мен работи доста добре екскалибър хт3. Това е.
Не схващам нещо.За какви брошури и каква практика говориш. Аз не чета брошури а разчитам най - вече на личните си впечатления и опит.

Последно промяна от certate на Сря Ное 05, 2008 9:58 pm, променено общо 1 път.
.........!
Имах предвид, че въобще не е важно кой воблер на кое е прототип, а това, че ни върши работа в условията в които го ползваме.
Речният човек е намерил сходства между двата и също е изразил становище за работата на воблера от своята практика.
Това е
Поздрави и успех във всички начинания.
Наслука.
Речният човек е намерил сходства между двата и също е изразил становище за работата на воблера от своята практика.
Това е

Поздрави и успех във всички начинания.
Наслука.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.