Някой От Форума да има Авто-Къща

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Някой От Форума да има Авто-Къща

Мнение от AL KAPONE »

IVKOPIVKO написа: Или пак ти е смешно, това че не си наясно с технологийте не е мой проблем.
:smt082 :smt082 :smt082 IVKOPIVKO, верно правиш ми много смях! :lol: :lol: :lol: Оспамихме темата на колегата ма.... :lol: :lol: :lol:
Я кажи на аудиторията колко автомобила си имал до сега ? :roll: И примерно колко фолцвагени... :roll:
Боряна Дряново са вносител автомобилни гуми Yokohama, Lassa, Kumho, Pirelli, Fate, Marshal, Maxxis, West Lake :roll: Тези в червено са внос от нинджите, като за Пирели Официалния вносител за България е Дияна :roll: Производство нема как да има в Бг-то :lol: Аааа да, може да се внасят някакви заготовки за комионски регенерат.... ма тва друга тема :roll:
Абе с две думи, всичко за което си толкова сигурен и горещо препоръчваш са пълни глупости... :lol:
Диагностиката може да ти каже много и малко.... което важи за определени автомобили ( не и на тези, от които ти се интересуваш )....
IVKOPIVKO написа: затова гумите издържат доста дълго.
Също да те питам кво разбираш под издържат много ?
Сега дъртия да ти вметне.... :roll: Предполагаш ли кой стои срещу теб :roll:

п.п. Не се чуствай длъжен да ми отговаряш, че ще ти стана фен :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

на най-новите БМВ, Мерцедес и т.н. може да се хване реалния пробег чрез проверка в базата данни на производителя... Но за ФВ Пасат преди 2000г... Сори...
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

IVKOPIVKO написа:Киро знам че имат купен лиценз за производство на "Pirelli" но разбира се не са оригинални. Много мой познати обаче купуват и са много доволни.Казвали са ми че машините им са нови и качествени и затова гумите издържат доста дълго.
Извинявай,но ме хвана смеха.Понеже карам с BF GOODRICH,дали ги произвеждат там.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Е добре старши печелиш, аз съм смешния, виждам че си ровил и в сайта на Боряна. Аз пък лично познавам сина на собственика и ще ти кажа че в този сервиз,години наред тече незаконно ПРОИЗВОДСТВО на всякакви гуми.Фолсваген аз лично нямам ,но има най-добрия ми приятел, както и още двама в квартала гараж до гараж с нашия. Почти да се каже всеки ден съм с тия момчета, информацията която давам е от тях не от мен или както казваш познай с кой си пишеш.А за производството на GOODRICH незнам нищо не съм чувал но за Пирели съм чувал и това ти казвам.Не мога да потвърдя информацията защото не работя в Боряна, така че извини моята невежест.И на мен ми става смешно ,че се смееш на компютърната диагностика (доколко е достоверна отделна тема, но не всеки е в състояние да настрои бордовия компютър да излъже диагностичния).По тази тема съм слабо компетентен ,както и по темата за риболова макар че съм прекарал 1/5 от живота си в киснене по язовири, но винаги ще има мнооогооо по компетентни от мене.Проблема у нас (който е много сериозен нашенски проблем) Е ЧЕ ВСИЧКИ СА РАЗБИРАЧИ И СЕ НАДСМИВАТ НА ДРУГИТЕ А ПОНЯКОГА И ГИ ОБИЖДАТ.А аз съм само прост даскал по Руски език , нали знаеш УМЕН ДАСКАЛ И ЗЕЛЕН КОН НЯМА ...ПОЗДРАВИ СЕГА ВЕЧЕ И НА МЕН МИ СТАНА СМЕШНО... :drinkers: :drinkers: :drinkers: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Няма да те цитирам ,защото го смятам за просташко, особенно когато цитираш отделна фраза специално подбрана с най-простите изразни средства и разделена от останалата част на изречението...тук пак ще се смея и ще пия за твое здраве... :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

off:
Ивко,ако имах права над този раздел бих делнал всичките ти мнения!
Причина-нито едно не е по темата!!!
-Пък май си има и други причини!-

p.s. Косе,разчиствай след нас! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Няма нужда изтривам си доброволно профила. То с толкова професори тук и да имаш мнение по даде въпрос винаги излиза смешно и нелепо. Не ми доставя удоволствие да чета вече теми както и да споделям собствени излети. От както съм се завърнал имам 4 излета но съм сметнал че ще е по-добре да не изглеждам "смешен" със тях. И много други колеги са напуснали този форум тъй като тук се е заформила една групичка от всезнаещи и всеможещи ГЛАВНО МОДЕРАТОРИ,който само се надсмиват подиграват и обиждат останалите.Тяхното мнение винаги е най-важното и най-правилното те винаги знаят най-много и винаги са прави.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Ивко,не ти се надсмивам,искам да ти покажа един от пътищата,където сам попадаш в канала.
Не е нужно изхвърляне,за да се доказваш.Чета поне 80% от всичко написано в този форум.Не си глупав,преди да пишеш,помисли малко за кво иде реч.И малко препинателни знаци са от полза.
Не съм ти на годините,та да обиждам въобще някого тука.
Айде наздраве.Въпреки,че на мен ми е замирисало вече на възглавница.

Виждам,че си писал преди мен.Тук малко грешиш.Да,мисля че знам повече от теб,просто повече от теб съм живял и видял,и патил.И почти всичко това го споделям тук,за да не грешите по-младите,както аз съм грешал.
И да се учите от нас,по старите.
Изображение

Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:x
Ивко , нямаше да пиша , ама ти жегна старото даскалче и сега ще ти кажа :
1. Ти сам се правиш за смях !
2.Проверявай си информацията ,бе пич !
3.Не спори с по-запознати хора !
4.Не се дръж като ущипана булка и всичко ще е наред !
5.Ако искаш да видиш умен даскал - виж ми снимката , а зелен кон си боядисай /като кравата на Милка/ !
6.И ............абе , младо зелено даскалче !
Питай ,слушай и чети ! И не се сърди !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Пишете си бе...знайте си повече от мен няма проблеми. Форума си е ваш не съм го създал аз. Нека си има и умен даскал и боядисан кон във форума,не ми пречи. Аз ви казах това което аз знам за Боряната в Дряново и за компютърната диагностика на автомобили. И понеже не намерих опция за изтриване на профил (някой умник е забравил да сложи) така ще си седи то и без това има доста неактивни профили висят си...
1. В очите на великите СТАРИ МАЙСТОРИ изглежда че съм се напрвил смешен и не съм само аз в този форум така...
2. Аз съм си проверил информацията а не съм я чел от сайта на Боряна, знам я от друго нясто понеже все пак живея в Дряново.
3. Не споря с по запознати хора --> ТЕ СПОРЯТ С МЕН.
4. То един път ущипана бука, два пъти ама то секи път...те я скъсаха тез всезнаещи и всевиждащи от щипане ве...
5. Радвам се че е останал поне един умен даскал в тааа държава ве еееиии ЕВАЛА.
АЙДЕ КАЗВАМ СИ ПАРОЛАТА ЕТО Я : 06764972 КОЙТО ИСКА ДА ВЛИЗА И ДА ПИШЕ ОТ МОЕ ИМЕ
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Клуб " Ощипана булка " набира нови членове. Поредната оспамена тема . Жалко.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Извинявам се на Ивко,че се получи така.
Изображение

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

IVKOPIVKO написа:Аз пък лично познавам сина на собственика и ще ти кажа че в този сервиз,години наред тече незаконно ПРОИЗВОДСТВО на всякакви гуми. Фолсваген аз лично нямам ,но има най-добрия ми приятел, както и още двама в квартала гараж до гараж с нашия.
2. Аз съм си проверил информацията а не съм я чел от сайта на Боряна, знам я от друго нясто понеже все пак живея в Дряново.
:oops: Ивко, търся прошка... Все пак съм Ветеринар, и не мога да знам всичко за разни производители, марки автомобили и за бизнеса на Дряновеца :oops:
Смени си паролата и не се ебавай със стария... :oops:
Прости ми.... по дърт съм от теб, ма не ми пречи да поискам извинение :oops:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Прощава се ... :drinkers: :drinkers: ама и вии сте едни се ще ме уцелите баш кат съм пиян като мотика... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
snegk

Мнение от snegk »

Прощава се :lol: И аз ви прощавам и господ ви прощава,простени сте всите :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

От къде мога да се сдобия с чистачки за мъгла и гуми за стръмно?
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”