покана за риболов на бяла риба

Модератор: Кърцата

toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: покана за риболов на бяла риба

Мнение от toshko »

Krokibg написа:Колега,можех да си хвана кустур,на просто не съм любител на този вид риболов и не търся непременно начин да хвана каквато и да е риба,само и само да не съм валат.Търся два вида риби и ако имам слука добре,ако ли не просто се готвя за следващия риболов.Гоних Бяла и Сом,но просто рибата не беше активна.Ако съм искал да хващам кустур,щях да се вържа някъде и да ловя на отвесни блесни и да си наловя достатъчно за да се запиша във "успешни"Умешленно ловя със най-големите воблери,първо за да не стресирам излишно дребните сулки и сомове които удрят и ако има удари,да са риби които изобщо да не се налага да ползувам ролетки или белязки да проверявам дали е във нормата или не.Това е от мен и дано повечето колеги да започнат да мислят по този въпрос,,защото в противен случай рибата ще се изучи след многократните наранявания и ще си минават воблерите покрай тях без да ги пипат.Има такава тенденция при сомовете по Марица,които явно вече свикнаха със тракането на воблерите минаващи покрай тях без да ги нападат.Има разсъждения и по въпроса за кльонкането,че сома вече е свикнал на това бучкане и много-много не му обръща внимание.Достатъчно дълго време съм рибар за да знам как да ловя бяла риба от брега,но ако исках да съм на брега,просто нямаше да си купувам лодка,нали :idea: :!: :lol: :lol: :lol: :wink: Толкоз за сега !!!

www****com,много ми е интересно точно къде ги намери на 4-6 метра :shock: :shock: :shock: Рибата която се виждаше на сонара ми,беше точно от 6 до 13-15 метра.На плиткото,където минавах и беше 8-10 метра нямаше пукната риба :idea: :idea: :idea: Визирам Жребчево събота и неделя :!: :!: :!:
С колегите зехме да се бъзикаме, че с увеличаването на воблерите в такъма, намалява рибата в живарника.
Когато имах десетина воблера май фащах повече и причината е точно тая, НО
Не губете вий кураж идва новия тираж!!!

п.п. И Антони дет си говорихме неска за него се пофали от Тракиец с доста бели по 2+

А, за поканата колега, ако реша да съм на жребеца ще те намеря по колата и ще ти се обадя

На слука!
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”