как да започнем мач риболова

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: как да започнем мач риболова

Мнение от dunavski »

явно тука никой неможе да вникне в смисъла на тази статия тук не става въпрос за това каква трябва да ви бъде макарата какво да има и какво да няма тука става дума да се хванат ОСНОВНИТЕ моменти в риболова с ваглер а след като вече се натрупа достатъчно опит тогава вече може да се купят по-качествени такъми на тебе първата ти кола не е била мерцедес еселер нали а си се учил на по раздрънкана ама никой не чете а всеки гледа първо да критикува и де се направи на голения разбирач аз много добре знам каква трябва да бъде макарата,пръта,влакното и другите работи но има хора които токущо чуват за мач риболова и аз гледам да намеря и кача колкото се може повече информация защото на български в сайтове само се споменава за мач риболова а в англйски сайтове има цели серии от статий от А до Я за мач риболова но аз немога да преведа всичко защото е много а и повече няма да качвам нищо защото никой не чете това което качвам а всеки гледа първо да се направи на интересен и голям разбирач па тогава да прочете кво пише щом разбирате толкова много няма нужда да качвам някакав материал а вместо това дайте по целия форум да спориме кой разбира повече от другия
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: как да започнем мач риболова

Мнение от butnik »

Защо трябва да купува две макари,първо малка да се научел и после каквата трябва в тази насока ми беше забележката да не се допускат грешки в избора на макара.А ти като знаещ трябваше този момент да го избегнеш.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Заключено

Обратно към “Риболов на мач”