Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Имам голяма нужда от съвет!!
Модератор: emo vasilev
-
- научил се да хвърля
Re: Имам голяма нужда от съвет!!
Еми незнам баща ми я донесе от германия барабар с един много здрав телескоп но без допълнителна шпула ся го питах взел я с телескопа за 20 евро благодаря!!!slavi253 написа:колко струва тая макара бе деа
За мен винаги навсякъде има риба
- MITKO70
- кандидат преподавател
Май вярно трябва да обръщаш повече внимание на такъмите,както каза един колега по горе в темата.Много зле изглежда за 5-6месеца риболовpreskata написа:А стига бе тая ми е от юни месец

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- научил се да хвърля
Верно е и тва нещо ама аз всеки ден съм за риба

Колега напиши точно модела и размера на макарата че от фотото нещо не довиждам май
Ако е марка която се предлага и на нашия пазар то със сигурност може да се измисли нещо и няма да е скъпо 

-
- научил се да хвърля
Макарата е quik-trx xs4000 вместимост на шпулата 0.35/150 м това е всичко което знам

Колега според мен не я лепи защото не се знае дали ще издържи на по-голям "натиск" (по-голяма риба), пак казвам-Вземи си една макара от 30 лв има доста добри за цената си...
п.п. Дано не влезна в бисери...

п.п. Дано не влезна в бисери...

- майсторчето страхил
- сериозен играч
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- научил се да хвърля
Абе писах писах писах ама си дадох моя имеилмайсторчето страхил написа:http://forums.nariba.com/viewtopic.php? ... &sk=t&sd=a

-
- научил се да хвърля
Приятели,не че да влизам в спор ама тая макара с пръчка заедно за 20 евро не ми се вижда толкова скъпа,че да тръгва да я лепи или въобще да я поправя.
Имам стара макара DAM sel quick 220-графит от началото на 90-те,перфекна е ,но ми се наложи смяна на цялата дръжка/счупи се/,с една дръжка от един шекспир.Върши същата работа като предишната . Намери си подходяща дръжка и за твоята макара колега. 

-
- ще става разбирач
Абе не съм пробвал но все съм си мислил ако на мене ми се шчупи така дръжката дали няма да стане с един шестограм

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Несъм много сигурен но на повечето макари китайско производство от типа на тази са с еднакви дръжки(разликата може да бъде в дължината на шестостена).Пробвай да видиш от някой твой позннат ,може и да стане. 

Ето я дръжката - имам същата макара TRX540 - як тормоз по Дунав, закачки, влачене на какво ли не.
Яка макара, яка дръжка - вече 2 години.
Шестограна е 4.5мм и е дълъг някъде 50-53мм - Инфо за този дето ще му я търси..
Шестограна има вътрешна резба 3мм дълбока около 20мм
А сега прочети как се дава инфо и друг път умната -...

Preskata - прави свестни снимки бе човек, наложи се да си разглобявам макарата...айде дано се оправиш..
Така и не видях точно къде ти е счупена, дали е фатално, дали е поправимо..я погледни моите снимки и кажи
къде точное счупена - ако е другия край дето е "баланса" - свиркай си..не ти е толкоз нужен..па може и
да се напласти с епоксидна смола..
Яка макара, яка дръжка - вече 2 години.
Шестограна е 4.5мм и е дълъг някъде 50-53мм - Инфо за този дето ще му я търси..
Шестограна има вътрешна резба 3мм дълбока около 20мм
А сега прочети как се дава инфо и друг път умната -...

Preskata - прави свестни снимки бе човек, наложи се да си разглобявам макарата...айде дано се оправиш..
Така и не видях точно къде ти е счупена, дали е фатално, дали е поправимо..я погледни моите снимки и кажи
къде точное счупена - ако е другия край дето е "баланса" - свиркай си..не ти е толкоз нужен..па може и
да се напласти с епоксидна смола..
[]Братленце опитай балансир паста сигурен съм че ще стане,тя като засъхне става пластмаса,обработва се отлично
един приател се опита с балансир паста и до ся е нал проблем!!!!!!
един приател се опита с балансир паста и до ся е нал проблем!!!!!!
Извинявам се,че ползвам темата на колегата,но имам подобен проблем.Счупена ми е тази част от макарата,която се захваща за въдицата.Ако някой знае какво мога да направя,моля да сподели.Мерси предварително!!!