Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Наближава коледа!!!
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Наближава коледа!!!
malkia_joro написа:Ако ще си взимаш телескопична,си купи и една тубичка лепило "Капчица",за да си лепиш водачите

Който се смее последен, ............... последен се смее.
-
- учете се от него
Един ТЕБЕН (петица) 28 лв , пръчка Изи Карп 25 лв( или подобна) и ще ти останат27 лева за влакно куки и аксцесоариpreskata написа:И така идва Коледа кой кво си е набелязал незнам ама аз си блъскам главата каква шаранджийска макара и пръчка до 80лв да си взема!Може ли помощ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

п.п. за ТЕБЕН-а , тук по-долу пише:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=44&t=17662

-
- научил се да хвърля
Благодаря сега ме хвърлихте в другата граница с три коляновата.Изкам да кажа на тези, които ми препоръчват теле, че аз се мъкна с колело принадлейности в нарицата,два чипа,и макара така че замен няма невъзможни неща
IDA от къде мога да си закупя тая макара даи линк моляте 

За мен винаги навсякъде има риба
-
- научил се да хвърля
Ти верно си много запален
.В този магазин за който ти казах Тебен се предлага под марката Манчо едно и също е.

Който се смее последен, ............... последен се смее.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Мерака е важен....другото ще си дойде с времето. Аз вече ти казах в скайп....ако ти е проблем транспортната дължина на двуколенната, вземи си триколенна, само не телескопична, не и за шаран. Още повече на Дунав това му е хубавото и лошото....незнаеш каква за каква риба тръгваш и колко големи ще излизат. Аз като се сетя как се влачех с колело на твоите години....като панаирджийски фургон. 

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Ида, колега не се спотайва (ШАРАНДЖИЙО)
Гледам и ти си направил коледни покупки като мойте. 3 броя Формакс Епик премиум карп + род подче и т.н. А да са ти честити! Между другото пръчките са много добри и съм много доволен от тях. П.С. Ти явно затова искаш да ги оставим в тайна и да ги ползваме малко хора на такава добра цена, а?

-
- учете се от него
То до Коледа още много време бреSwordfish92 написа:Ида, колега не се спотайва (ШАРАНДЖИЙО)Гледам и ти си направил коледни покупки като мойте. 3 броя Формакс Епик премиум карп + род подче и т.н. А да са ти честити! Между другото пръчките са много добри и съм много доволен от тях. П.С. Ти явно затова искаш да ги оставим в тайна и да ги ползваме малко хора на такава добра цена, а?
![]()
![]()
![]()

п.п. виж че има отделна тема за тях , там съм ги писал

-
- учете се от него
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=aSwordfish92 написа:Нещо не мога да я скифтам къде е бре....

-
- разбира нещата
на рибарския празник си направих подарък.2 леки карбонови телскопчета .
Mosella Centurion Tele Allround 3.0м,146гр,акция 10-50.3 части(дълга сглобка)

Exori X-Star Spirit Tele 3.00м,200гр,акция 15-30

и двет изглеждат много добре,убава изработка.съответно 19 и 15 евро некво намаление
уж
Mosella Centurion Tele Allround 3.0м,146гр,акция 10-50.3 части(дълга сглобка)

Exori X-Star Spirit Tele 3.00м,200гр,акция 15-30

и двет изглеждат много добре,убава изработка.съответно 19 и 15 евро некво намаление
уж