за шаран в студените дни

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: за шаран в студените дни

Мнение от камен »

snegk написа:Да го мааш тоа омрял халибут :lol: Ей една риба нямам на него :wink:
Тъй става тя.1500 аромата,кое по напред.А че халибута си лови е доказано.Нищо,че аз и Илийката нямаме хваната риба на този аромат :lol: :lol: :lol:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Първия срещнат и му го подарявам,(говоря за приятел на водоем) :wink: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

snegk написа:Да го мааш тоа омрял халибут :lol: Ей една риба нямам на него :wink:
Toчно тоя Динамитския не знам ама на Пелцер "Краб и Халибут" ги фата :) :wink:
Като стана дума за неловящ Халибут, имам един на Зум Карп...ни една риба! :roll:
Така, че от халибут до халибут явно разлика голема 8)
В началото на студените дни...риба, рак, мида, халибут т.е. всичко което мирише на храни с по-високо протеиново съдържание.
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

на тоз халибут нямам риба ... но на раците.... цяло лято ги боготворях. тез аромати са направени за балъци като нас.. неси мислете че някой ефтен аромат няма да роботи ... напротив ... хвашал съм на див водоем шарани на царевица с чесън ... докато скъпите аромати си пасуваха. в цялата работа пробване му е майката... На шаранджиите затруднени финансово препоръчвам ... зимата да си направят царевица с различни аромати.. говорим за мента,чесън.шоколад,валериан,маргарин,ванилия,мед и всякакви за които се сетат... за да несе развалят ползвайте ракийка .. без значение каква е. за топчетата незнам как се приготвят .. понеже си купувам готови ... някои по компетентен колега да се намеси. за по възрасните колеги една тайна ( царевично брашно,захранка,печен слънчоглед,2-3 яйца разбъркваш .. правиш на кибритени кутийки .. печеш във фурната и ...... гас ... карповете тръгнаха ) :roll:
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

За "сладките" ти казаха на предната страница!На мен също не ми се връзва зимната им употреба! :wink:
carpsliven2 написа:.. говорим за мента,чесън.шоколад,валериан,маргарин,ванилия,мед и всякакви за които се сетат...
Ей тоз маргарин ме заинтригува!?!?!?!? :D
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

carpsliven2 написа:на тоз халибут нямам риба ... но на раците.... цяло лято.....
За шаран в студените дни май беше темата :roll:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
pepi71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pepi71 »

Тези на ЗУМ КАРП ми се струват пълно разочарование.Купих си от скопекса плуващи;нито миришат нито плуват.

-----------

За ароматите то се знае трябва всичко да се пробва.В по слънчеви дни дали не трябва да се търси на по плитки места.Последно в неделя на плувка имах две рибета на тежко нула.Но мисля,че захранката трябва да е в по малко количество с по силен аромат.

модерирано
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

мисля че е спорна темата ... сигорно зависи и от водоема .. но засега още хващам на сладки аромари .... макар че съм ходил само на теца, жребчево и сливенските баластриери, между другото на теца на студеното хвърлях на рибен арома и на раци и без удар. дано в тази тема колегите да споделят на какво са най-доволни през студените месеци. специално нащта бригада ще почиваме една седмица и после пак атака.
Изображение
georg

Мнение от georg »

Като каза Жребчево,как мина риболова там? Ако може сподели място,монтаж и стръв!
Не,че ще ходя/аз вече закрих/ :D ,но ми е любопитно :idea:
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

за жребчево ще пиша на лични , щото преди месеци в друг форум издадох тайната на успеха и после много ме критикуваха, понеже много от хората неги пускат после .. дори аз съм един от тях ... когато искам си ги пускам когато искам си ги взимам, макар че невярвам да искаш съвет от мен ... понеже новозагорци са също доказани майстори.От всички форуми съм се истрил и пиша само в този и вече си купувам само списание нариба вече,понеже мисла че тука хората са хубави. аз мислих че съм наи-големия майстор, понеже от всеки водоем съм искарал шаран 10+ ... но на моя територия искараха 20+ .. изглежда има да уча още много. сега проблема стана голям щото се мъча да искарам шаран 25+ ... и несе радвам на риби 10-15 кила... общо взето все едно пак ме върнаха в първи клас :shock: Но всега от форума ще натрупам още по-голям опит и на пролет ще атакувам рекорда :roll:
Изображение
plmen
новобранец
новобранец

Мнение от plmen »

колеги кажете за дунава ходи ли някои тия дни
Аватар
martatel
новобранец
новобранец

Мнение от martatel »

carpsliven2 написа:за жребчево ще пиша на лични , щото преди месеци в друг форум издадох тайната на успеха и после много ме критикуваха, понеже много от хората неги пускат после .. дори аз съм един от тях ... когато искам си ги пускам когато искам си ги взимам, макар че невярвам да искаш съвет от мен ... понеже новозагорци са също доказани майстори.От всички форуми съм се истрил и пиша само в този и вече си купувам само списание нариба вече,понеже мисла че тука хората са хубави. аз мислих че съм наи-големия майстор, понеже от всеки водоем съм искарал шаран 10+ ... но на моя територия искараха 20+ .. изглежда има да уча още много. сега проблема стана голям щото се мъча да искарам шаран 25+ ... и несе радвам на риби 10-15 кила... общо взето все едно пак ме върнаха в първи клас :shock: Но всега от форума ще натрупам още по-голям опит и на пролет ще атакувам рекорда :roll:
Получих комплекс за малоценност, :wink: къде съм тръгнал аз :D Аз също не се радвам на риби 10-15кг, но по друга причина... :oops:
Изображение
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

неги търсиш колега или си се отказал от борбата .. знай че те са навсякъде .. а защо неможем да хванем ... все трябва да има некаква причина .. ако наистина го желаеш , ще го постигнеш колега.... със опити са открили всичко на този свят.. този сезон е труден ... и нетрябва да се отчайваш .. просто си кажи .. защо аз немога , а другите могат и с какво са по специални от мен? За зимния сезон навсякуде се казва да се хваща на аромат на риба,мърша или някакви тежки миризми,но аз несъм съгласен с тях ... и ще продължавам да опитвам. виж снимката в галерията с амурчето, тя е от последния риболов в събота ... рибката хванах на кукуруз със карамел. Ще се бора до нова година за някои трофеи и след това се отказвам .. ще правя атаки чак на пролет.
Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Хванал си го на карамел,но на теца.Там температурата на водата зимата е като на другите водоеми през лятото. :wink: Пък и амура обича сладките аромати,за разлика от шарана който в различните месеци на годината харесва разлини аромати. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”